Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Vikbolandets NF (Tillsammans nr 4 2020)

Vilken fantastisk sommar vi haft! Trots en oroväckande start med pandemi så var campingen i princip fullbokad med det antal vi kunde ta emot.

Pandemin och Folkhälsomyndighetens råd tog vi på allvar och blåste av alla planerade aktiviteter.

Vi hoppas att det kommer att vara annorlunda nästa sommar så vi kan återkomma med det vi inte kunde den här sommaren. Med nya krafter, ögon och idéer kommer vi kunna skapa en hel del kul som leder till en fin och rolig gemenskap för både gäster och boende.

Vi har i år testat flera olika nya produkter i vår kiosk och det gick hem hos våra gäster och säsongare. Tanken var att erbjuda sådant som ingen gärna vill vara utan om man glömt som tandkräm, bindor, läppbalsam mm. Vi erbjöd även lite nyttigare val som fruktglass, nötter, bars, mörk choklad och bubbelvatten. Samt ett ekologiskt tänk a la Naturism vad gäller hudvård, diskmedel mm. Vårt nya tänk ökade försäljningen radikalt. Kul när nya tankar går hem!

Vi har haft 2 fixardagar under året där vi har renoverat och förbättrat vår camping. Något som många gäster har märkt och kommenterat under sommaren. I en skogscamping är det en del att fixa med som kanske inte gästerna märker så noga som att fälla träd att använda till bastu och grill, och att flisa upp grenarna att använda till lekpark och för bättre trivsel.

 

Vi har numera ett gym, nya skyltar som visar vägen, ny väggmålning och mycket mera. Hoppas ni kommer och inspekterar nästa säsong.

Många upplever campingen som att komma till ”familjen” vilket vi uppskattar. Vi hjälps alla åt i den mån vi förmår och många har påpekat hur välkomna de har känt sig hos oss. Det allra bästa betyget tycker vi. En stor utmaning i sommar var att hjälpas åt att sätta upp ett gigantiskt Isabella-förtält, det krävde både muskel och tankekraft då det inte fanns någon beskrivning. Men både gamla och unga hjälpte till så det blev toppen.

Till nästa säsong tittar vi på att utöka campingen med fler platser för säsongare, så skicka din intresseanmälan till info@vnf-camping.se om du är intresserad. Vi har ingen kölista utan tar in de medlemmar som passar in i gänget efter en intervju.

 

Vi jobbar aktivt med att förbättra hemsida (www.vnf-camping.se) och sociala medier som Facebook (https://www.facebook.com/vnfcamping) och Instagram (https://www.instagram.com/vnfcamping/). Följ oss gärna där!

 

Varmt välkommen till oss på Vikbolandet naturist och familjecamping till våren hälsar ordförande Frida med styrelse