Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Snapphanen (Tillsammans nr 2 2020)

Hej!

Det blir inte alltid som man planerar. Jag tror att de flesta kan instämma i detta påstående. I år är det svårare än någonsin att planera framåt eftersom vi nu upplever den största pandemin i modern tid. Här i Blekinge har vi än så länge, så här i slutat av mars, bara ett fåtal fall och livet fortgår ungefär som vanligt.

 Vi var några entusiastiska Snapphanar som samlades på Störsavången den gångna helgen men det kändes lite ledsamt att inte kunna krama om varandra som vi brukar när vi inte setts på en tid. Men vädret var med oss så vi kunde sitta utomhus i den härliga solen! Döm om vår förvåning när vi vaknade till full vinter och isvindar på söndagsmorgonen. Säg den glädje som varar.

 Men vi vet ju att våren rycker fram med stormsteg (!) Och att det blir sommar snart igen. Som det ser ut just nu kommer vi hur som helst att hålla campingen öppen som vanligt denna sommar och hoppas att vi får nöjet att hälsa både gamla och nya gäster välkomna till vår lilla oas här vid Möllesjön.

 Som vanligt finns det alltid en massa saker att fixa och förbättra. Nu planerar vi för att ge vår gemytliga grillplats en rejäl uppfräschning och börjar i år med att uppföra en ny grill. Med gemensamma krafter och stor beslutsamhet jobbar vi för att ha den klar till säsongstarten.

Temat för sommarfesten är inte fastställt, gå gärna in på vår hemsida och rösta. Håll koll på hemsidan så ni vet vad temat för sommarfesten blir, vi får ju hoppas att den kan bli av.

Väl mött i sommar!

Vid pennan

Lektanten