Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Bergslagens Solsport (Tillsammans nr 2 2020)

Ny säsong 2020 i startgroparna – trodde vi

När detta skrivs är vi i slutet på mars och det är snart dags att starta upp säsong 2020 på Gustavsbergs naturistcamping, där vår föreningslokal ligger med en vacker utsikt över Norasjön.

Trodde vi ja! Tyvärr kom något i vägen, något som kallas Corona-virus och som inte kan ha passerat någon obemärkt. Det vi i vanliga fall kopplar samman med Corona är en kall, ljus öl med en limeklyfta nerstoppad i halsen. Nu har vi fått tänka om på alla plan. Detta virus har påverkat alla, mer eller mindre.

Årsmötet 2020

På grund av rådande omständigheter beslutade styrelsen, vid ett extra möte via Skype, att årsmötet skulle skjutas på framtiden. När det kommer att kunna hållas vet ingen men alla hoppas nog på att detta elände ska gå över fort så allt kan gå tillbaka till det ”normala”.

Vårmöte och vårstädning

Föreningen har planerat för vårstädning och vårmöte den 9 maj på Gustavsbergs Camping. Om detta kommer att kunna genomföras vet ingen i dagsläget men vi håller tummarna att det kommer ett slut på detta inom en kort framtid. Vi får hålla modet uppe och hoppas på en härlig sommar ändå. Trots allt!

 

Planerade arrangemang på Gustavsbergs camping 2020

Maj 9                   Vårstädning på Gustavsberg – Vårmöte NBS

Juni 19                 Midsommarfirande

Juli 7 - 10            Vänskapsveckan

Juli 18                  Campingmöte

Augusti 8             Kräftskiva

Augusti 29           Surströmmingsskiva

September 12      Höststädning och höstmöte

Med reservation för eventuella ändringar, håll dig uppdaterad på webben och anslagstavlor på campingen.

Har ni inte varit och besökt oss tidigare så passa på i sommar. Medlemmar i NBS och INF får rabatter på våra ordinarie camping- och rumspriser mot uppvisande av INF-pass. Boka plats redan nu om du tänker besöka oss, speciellt om du tänker komma under de större aktiviteterna ovan. Risken är stor att det är fullbelagt just dessa veckor. Boka plats via www.gustavsbergscamping.se och klicka dig fram till Priser och bokning eller ring campingtelefonen 073-642 52 82.

Varmt välkommen till oss på Gustavsbergs camping i sommar!

Gunilla Thorild Wall

För Naturistföreningen Bergslagens Solsport