Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Snapphanen (Tillsammans nr 1 2020)

Hej

Här på Störsavången har det inte hänt så mycket sedan sist. Det var några stycken som firade Nyår i Dackebo 2019 annars har det mest varit att de har varit uppe och tittat till sina vagnar.

 Det har ju inte varit mycket till vinter i år, men jag hoppas faktiskt att det ska bli det. Naturen behöver verkligen det. Vi har haft översvämning (inte på campingen men åkrarna omkring) men det hade torkat upp ganska bra men i helgen regnade det mycket och det är nästan så man kan se hur vattnet stiger timme för timme.

 Nu ska vi ha vårt första styrelsemöte 15 februari och sedan är det ju påsk andra veckan i april och om vädret tillåter brukar många fira ihop då. Var och en tar med sig vad man vill äta och sedan äter vi ihop i Dackebo.

Här kommer kalendariet för 2020

Städhelg 1-3 maj, en helg senare än vanligt, detta för att det då passar bra med Valborgsfirandet som som vanligt kommer att hållas på åkern uppe vid gården eller vid grillen på campingen.

2 maj är det Långliggarträff.

Årsmöte den 30 maj kl. 14:00 och på kvällen blir det pingstfest hör av er om ni vill vara med vi brukar alltid beställa exotisk planka.

19 juni Midsommarfirande

18 juli Medlemsmöte kl. 14:00 Sommarfest tema är ej bestämt ännu, titta på vår hemsida där kommer mer information.

15 augusti långliggarmöte kl. 14:00 och kräftskiva

2 –4 oktober Stängningshelg

3 oktober kl. 14:00 Medlemsmöte och ärtfest.

 

 Det blev inte så mycket denna gången men får bli mer nästa gång istället. Vi vet ju att även om det blir kallt och snö så blir det inte kvar så länge. Våren och sommaren närmar sig och det blir dags för en ny säsong.

Vid pennan

Lena-Kajsa