Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Vikbolandets NF (Tillsammans nr 2 2019)

2018 skev jag om verksamheten att ”Bäst kan bli excellent”. Å visst blev de så, fantastisk sommar, rekord i gäster, bra genomförda projekt för en positiv utveckling av föreningen och campingen. Kort sagt excellent.

Nu så här vid ingången av säsongen 2019 ser vi fram mot att få öppna vår camping ännu en gång för gäster och säsongsboenden. I år ska vi njuta av de insatser vi gjorde förra året. Fokus i år är att koppla av och njuta av vad naturistlivet kan ge. Vi hoppas på samma fina väder som förra året. Hoppas att boende och besökande campare kommer att uppskatta de förbättringar vi gjort.

Årsmötet är avklarat och vi i ser fram emot ett trevligt 2019. Vi öppnar som vanligt valborgshelgen.

Ett besök på Vikbolandet ger möjlighet till avkoppling. Att bara vara och umgås med andra naturister. Kanske ett poolbad kan locka tillsammans med bastubad på kvällskvisten. Grilla och äta tillsammans. För den som uppskattar naturen kan vi i år erbjuda en promenad på vår nakenstig cirka 1 kilometer lång. För den som vill ta lite längre promenader rekommenderas en tur runt Dalmyrasjön, cirka 8 kilometer. Naturskönt och djurrikt område. Möjlighet finns att passera det gamla gruvområdet under promenaden. Barnen älskar att åka flotten som binder ihop gruvområdet.

Vi kommer att ordna midsommarfirande, kräftskiva, surströmmingsfest, med mera. Vi annonserar alla våra evenemang på hemsidan så håll utkik där så ser ni vad som är på gång och vilka datum som gäller.

Vi ser fram mot att träffa er alla i sommar, gamla bekanta, nya nationella och internationella besökare.

Välkommen till oss på Vikbolandet!

Ulf Fredriksson (Ordförande)

www.vnf-camping.se