Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Föreningen Umenaturist (Tillsammans nr 1 2019)

Kära naturistvänner!

Nu har vi gjort bort det värsta av vintern! De månader vi har kvar av vintern tycker till och med jag är ganska behagliga, inte minst för att jag vet att sommaren inte är långt borta. Vi hade planerat året så bra, vi i styrelsen, med en aktivitet i månaden. Det höll inte hela vägen, då vår utflykt till Sundsvall förändrats på grund av att de inte har något bad i maj i år. Och årsmötet är flyttat till lördagen den 30 mars. Vi håller till på samma ställe som i fjol, Kärnhuset på Plommonvägen. Vi startar klockan 18.00 med sedvanliga årsmöteshandlingar, sen bjuder styrelsen på en lätt bit mat. Bastun kommer vara varm, så ta med handduk!

Det är roligt att se att besökarna på badet är så många att det går ihop! Trots 20 minusgrader ute så var vi 24 personer på januaribadet.

När snön har försvunnit så träffas vi på stranden vid Dragonudden för att göra fint inför sommarsäsongen. Söndagen den 2 juni kl. 12–15 kör vi! Ta med krattan och fikakorgen så hjälps vi åt.

Än så länge känns sommaren långt borta, men planeringen inför den är i full gång. Vi har äran att stå värdar för årets Riksmöte i år igen. Som vanligt har man inte tillgång till köket under lördagen, men beställ gärna mat med oss. På fredag, öppningsdagen, serverar vi hamburgare och läsk/lättöl för 60 kr. Under lördagen kör vi frukost, lunch, eftermiddagsfika och trerättersmiddag. Maten måste bokas i förväg. Bokningar för både mat och logi tas emot på umenaturist@gmail.com eller 070-310 75 00. Mer detaljer om Lyckebo kommer i nästa nummer.

För de som har koll, eller som kanske var med redan från början, så kommer det inte som någon nyhet att föreningen fyller 20 år i år. Det ska vi fira med fest och levande musik på Lyckebo under lördagen den 13 juli. Missa inte det!

Kalendarium

Bad i Hörnefors simhall 24 mars kl. 16.00–18.00.

Årsmöte Kärnhuset Plommonvägen 30 mars kl. 18.00 (OBS nytt datum!).

Städdag Dragonudden 2 juni kl.12.00–15.00.

Sommarläger på Lyckebo sommargård i Umeå, 12–22 juli kl. 12.00-12.00.

FUN:s 20-års jubileum, firas på Lyckebo den 13 juli.

Och som alltid, håll koll på umenaturist.com samt Facebook för förändringar!

Hoppas få se er allihopa i sommar!
Katarina