Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF NICS (Tillsammans nr 1 2019)

Så är det plötsligt Nytt År, vi skriver 2019. vi önskar alla God Fortsättning. Det börjar att dra ihop sig. Aplanabben har nämligen Jubileum, hela 50 år. Detta kommer att uppmärksammas i nästa nummer av Tillsammans, som kommer ut i maj månad. Men än återstår veckor kvar till en ny säsong, då ljuset och solen åter närma sig oss, då våren är här igen. Då träffas vi på vår underbara naturcamping, för ett Vårröj det vill säga gemensamt  fräschar vi upp från vad hösten och vinterns spår har gett oss, ute som inomhus.

Nytt för i år: Lördagar kl. 12.30 äter de som vill ”Sillunch” tillsammans.

Dags att planera för säsongen 2019, nedan är årets kalendendarium.

19–22 april är det Vårröj och föreningen bjuder på lunch en av dagarna. Vi kommer också att hålla ett campingmöte där alla medlemmar är välkomna att deltaga.

Under april och maj försöker vi hålla campingen öppen på helgerna, men ring innan så det finns värdpar på plats, telefon 070–914 30 93.

1 juni - Aplanabben öppnar för säsongen.

21 juni - Midsommarfirande. Dagen börjar med champangefrukost, därefter kläds midsommarstången. Under eftermiddagen reses midsommarstången och då äter vi tårta som föreningen bjuder på.

22 juni - Årsmöte 14.00

3 augusti - Skaldjursfest

18 augusti - Campingen stänger för säsongen.

Vi kommer under augusti och september ha campingen öppen på helgerna, men ring innan så det finns värdpar på plats, telefon 070–914 30 93.

14–15 september är det dags för Höströj och som vanligt bjuder föreningen på lunch, ärtsoppa med punsch. Campingmöte kommer att hållas där alla  medlemmar är välkomna, obligatoriskt för säsongare.

Kika gärna in på vår hemsida www.aplanabben@nics.se eller ring oss på telefon nr 070–914 30 93 om du undrar över vår stuga eller något annat om vår camping.

Vi ses på Aplanabbens naturcamping som du finner i nordöstra hörnet av Blekinge.

Vid pennan

Lisbeth