Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Gränsbygden (Tillsammans nr 1 2019)

Höstens stora begivenheter Halloweenfesten och Julfesten var lyckade. Ett stort tack till alla engagerade funktionärer och inte minst till alla deltagare vid dessa tillfällen. Vårens aktiviteter rullar på för fullt och det skall inte dröja länge förrän vi stänger ner badet för sommaren och tar tillflykten till Paradiset.

Årsmöte

Föreningen hade sitt årsmöte den 23 februari. Hur det gick, vet jag inte i skrivande stund, men jag antar att de blir någon liten justering i styrelsen. I övrigt lär verksamheten rulla på som tidigare.

Hannabadet.

Öppet för familjenakenbad lördagar i jämn vecka, mellan kl. 17 och 20, med insläpp fram till kl. 17.30. Aufguss, eller ”kasta bad”, med arom givetvis, gör vi 2 gånger kl. 18 och kl. 19.

Påskbadet, blir på Långfredagen. Då fyller vi på din kaffekorg med sill och ägg, kaviar och kavring, kaffe och kakor, och godis så klart. Ingen anmälan behövs och det kostar inget extra. Bara kom som du är, men ta gärna med dig en kompis.

Tysklandsturen.

Torsdagen den 30 maj drar vi till Tyskland för en ”bastu-frossa” på Ostsee-therme vid Scharbeutz . Avresa från Malmö blir kl. 07:00 och återkomsten beräknas till kl. 22:00. Pris cirka 1000: -, minimideltagande är 12 personer. I priset ingår endast resa och entréavg. Naturligtvis gör vi ett stopp för gränshandel på vägen.

Anmäl dig redan nu till Inge 070-371 65 66 eller via mail inge.gullander@gmail.com.

Observera: Pass eller EU-legitimation är en nödvändighet.

Välkomna till Hannabadet

Inge