Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Vikbolandets NF (Tillsammans nr 4 2018)

Vinter i Sverige och vinter på Vikbolandet.

Efter en fantastisk sommar på Vikbolandet så ligger nu campingen i vintervila. Vi avslutade som vanligt med höstmöte och avslutningsfest. Höstens arbetshelg samlade våra trogna boenden på campingen. Fokus på vedhuggning, invintring av campingen och en del underhållsarbete. Den här vintern kan vi ta det lugnt och samla krafter inför nästa säsong. Inga stora projekt planeras eftersom ordningen är god. Men ändå en del ytterligare ved behöver vi fixa. Som vanligt hjälps vi åt någon lämplig helg.

Summeringen av 2018 är att vi har haft en fantastisk säsong. Superbra väder, nya medlemmar, intresse för säsongsplats och trevliga människor som har besökt oss. Vi välkomnar några nya säsongsboenden till campingen. Jätteroligt, hoppas ni kommer att trivas hos oss. Samtidigt är de en del säsongsboenden som avslutat sin camping hos oss och vi önskar er lycka till med era nya intressen.
Under vintern är, som de flesta vet, campingen stängd. Vi laddar om för säsongen 2019. Några spännande aktiviteter kan ändå bli aktuella under vintern. Håll er orienterade om vad som händer hos oss, program och aktiviteter anslås på vår hemsida. Möt oss på vår hemsida och Facebook!

Ordförande med hustru nyligen hemkomna från Spanien önskar er alla en trevlig vinter. Lev och njut av livet, nu kommer aldrig igen. Välkommen också till en ny säsong 2019 med oss på Vikbolandet.
Ulf Fredriksson (Ordförande)
www.vnf-camping.se