Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Paradiset (Tillsammans nr 4 2018)

Nu ligger Paradiset för fäfot. Det innebär att el, vatten, toaletter och sophämtning är avstängt. Kan du hantera det är du välkommen hit likväl. Så här års och ett stycke fram är det inte omöjligt att det finns skidföre om det skulle roa dig.

Snart nog är det dags att ta tag i vårens arbeten. Att kunna börja verksamheten vid Paradiset under påskhelgen är en stående önskan, men det är något som kung Bore och gumman Tö får bli överens om.
Hur som den 26 april drar vi igång och första arbetshelgen blir då lördag–söndag som följer. Du måste inte vara medlem i NF Paradiset för att delta, alla naturister är välkomna. Vi har en gemensam sopplunch på lördagen för alla som bidrar med arbete och du betalar endast för strömmen, det vill säga 40: /dygn. En andra arbetshelg blir det vid Kristi Himmelsfärd.
NF Paradiset är föreningen för dem som ser ett värde i att bevara naturistcampingen vid Slagesnässjön. Här har det har varit naturistcamping sedan 1965, skapad av Wilmar och Myrtel Rietz på initiativ av dåvarande förbundsordföranden Bertil Flood.

Vill du vara med att aktivt jobba med naturistområdet, eller stödja verksamheten, är du välkommen som medlem i NF Paradiset. Sänd då ett mail till paradiset@naturistforbundet.se med dina personuppgifter och besked om vilken förening du är organiserad i. Förutom att man skall tycka att naturistområdet Paradiset är värt att bevara, är det nämligen ett krav att man är organiserad naturist. NF Paradiset är en ”special interest group” det vill säga en ren supporterförening, nämligen. Medlemsavgiften är 200: -/person.
En God jul och Ett Gott Nytt År önskas ni av NF Paradiset.
gm. Inge