Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Vikbolandets NF (Tillsammans nr 3 2018)

Rekordår i värme, rekordår i antal besökare, rekordår i antal nya gäster
Vår camping har haft väldigt många gäster i år vilket vi troligtvis delar med andra naturistcampingar. Det fina vädret lockar självklart till camping, sol och bad. Vårt poolområde har i stort sett alla veckans dagar varit fullt med barn och vuxna. Lek, liv och rörelse och många glada människor, kan ju inte bli bättre.

Tidvis har de suckats en del över vädret. Lite regn skulle inte skada säger man. Ett angenämt problem under en unik sommar med närmast kontinentalt klimat. Njut bara njut, vi bor i Sverige trots allt.
Vi har rekord igen i övernattande gäster samt också ett stort antal daggäster. Vi ser att många campare valt att stanna hos oss längre perioder, däribland många barnfamiljer som har valt vår camping, jättekul tycker vi. Självklart har vi också haft besök från gamla bekanta som återkommer regelbundet både en och flera gånger under säsongen. Bland de utländska gästerna kan nämnas besökare från Nederländerna, Tyskland, Österrike och så förstås besökare från Skandinavien.

Vi har naturligtvis firat midsommar tillsammans med traditionell dans runt stången, gemensam middag och självklart dans på kvällen. I år har vi haft mingelkväll tillsammans med säsongare, campinggäster och grannar från byn. En växande gemenskap med våra fina grannar gläder oss särskilt.
Innan vi stänger för säsongen ska vi också hinna med kräftskiva och sist men inte minst surströmmingsskiva. Säsongen avlutar vi som vanligt med höstmöte och avslutningsfest.
Arbetet med att göra oss mer publika och nåbara genom närvaro på webben och via Facebook har med all tydlighet gett resultat. Bra marknadsföring och vänligt bemötande är receptet! Vikbolandet syns tydligt på naturistkartan!

Alla våra säsongsplatser är belagda men vi välkomnar nya intressenter att anmäla sitt intresse och ställa sig i kö. Några vagnar har bytt ägare och vi får förmånen att hälsa nya säsongare välkomna till vår gemenskap.
Nu ser vi fram mot en fin höst på Vikbolandet. Som vanligt så fortsätter många säsongboenden att komma till campingen nästan varje veckoslut året om. Gäster är jättevälkomna på helgerna fram till stängningen i slutet av september.
Vi önskar er en trevlig höst och glöm inte nakenlivet under vintern!
Ulf Fredriksson (Ordförande)
www.vnf-camping.se