Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalas varje år.

Du kan betala in din medlemsavgift på BG nr 5828-6014 eller swisha till 1233360955 .  Gör du det senast 31/1 så sparar vi både porto och arbete genom att inte behöva skicka ut inbetalningskort. Kom ihåg att skriva vem inbetalningen gäller. Medlemsavgiften skall vara inbetald senast 28/2.

Medlemsavgiften för 2024 är 220 kr per person/år.

*Supportmedlemmar betalar 120 kr per person/år. 

Vill du av någon anledning inte vara medlem längre så ber vi dig vänligen informera oss på nfsnapphanen@hotmail.com eller ringa till 070-582 19 67 så snart som möjligt, men senast före årsskiftet. Detta för att vi ska veta hur många märken vi ska beställa. Kommer din anmälan försent och vi har redan hunnit beställa märken, måste vi tyvärr debitera dig för det för att det inte ska drabba föreningens ekonomi och de övriga medlemmarna.

Vill du bli medlem kan du skriva ut ansökan och skanna in den ifylld och maila till oss alternativt skicka den till oss per post. Har du ingen skrivare, maila eller ring till oss så skickar vi ansökan hem till dig.

Som medlem hos oss är du automatiskt medlem i INF-FNI (International Naturist Federation) och får ett sk. INF-pass (medlemskort). Du får kvartalsvis tidningen Tillsammans och du bor till kraftigt reducerat pris hos oss och får rabatter även hos andra INF-anslutna föreningar.  Är du redan medlem i en annan Naturistförening inom SNF eller INF kan du bli *supportmedlem hos oss och får då åtnjuta våra medlemspriser, men du slipper att få dubbla tidningar. Även du som inte vill vara medlem i själva naturistorganisationen kan bli *supportmedlem hos oss och få då åtnjuta våra rabatter.