Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Ordensregler

 1. Adgang til Skovly har alle medlemmer av INF/NNF, og som følger sine organisasjoners regler. Ved ankomst melder alle seg for vertskapet på hovedhuset, uansett om det gjelder dagsbesøk eller overnatting. Registrerte besøkende kan ta med seg gjester
   
 2. Det settes pris på at alle praktiserer naturisme på Skovly så sant været tillater det. Utenfor Skovly må all ferdsel skje i påkledd tilstand.
   
 3. Matlaging må kun foregå på kjøkken eller i telt, eller på Grillen. Måltider inntas annet sted enn på kjøkken , slik at andre slipper til for matlaging. Alt avfall skal bringes ut av området av de enkelte.
   
 4. Alle må rydde og gjøre rent etter seg. Når det trengs må vann og ved bæres. Det finnes ingen betjening på Skovly, alt nødvendig arbeid må gjøres av oss selv, vi må ofre en halvtime for fellesskapet. Husk at Skovly ble opprettet som et naturist co-operativ, og fortsatt er slik.
   
 5. Hus og hytte må ikke forlates ulåst. Ved stengning for lengre fravær må beskjed gis til vertskapet om hvordan man kan kontaktes.
   
 6. Brannfaren krever forsiktighet. Røyking og all bruk av åpen ild i annen etasje er strengt forbudt. Stearinlys i første etasje skal aldri forlates brennende. Alle skal merke seg plassering av brannapparater.
   
 7. Det er ikke tillatt å brenne bål utendørs. Tenning av grill, badstu og bryggepanne skal kun utføres av vertskapet eller den de delegerer, og tilstrekkelig vann for sikring skal være tilgjengelig.
   
 8. De fleste foretrekker naturens ro på Skovly. Radio og lignende utstyr brukes med omtanke.
  Et håndkle er en hver naturists faste følge, det må alltid brukes som sitteunderlag.
   
 9. Vertskapet har myndighet til å bortvise personer som ikke overholder reglementet, eller på annen måte oppfører seg hensynsløst. Bruk av båt/kano skal skje med redningsvest som oppbevares i gangen til badstua.
   
 10. Når husdyr medbringes må de holdes under absolutt kontroll. Husk båndtvang. Vertskapet avgjør om slike kan inntas i hovedhuset under vurdering av allergi og hygiene.
   
 11. Det er ingen urimeligheter som forlanges, litt godvilje og sunn fornuft er egentlig alt. Og Skovly`s vertskap ønsker dere et behagelig opphold.
   

             April 2016

På kanotur

Volleyball

Tre generasjoner