Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen!

HovedhusetSkovly ligger på en stille og bortgjemt plass ved bredden av innsjøen Femsjøen nordøst for Halden.  Eiendommen er på 51 mål og består av skog og store gressmatter. Det er lang strandlinje mot sjøen med gode bademuligheter. Stedet er en naturperle!.Har du behov for å komme vekk fra byens stress og mas og tilbake til naturen, er Skovly stedet for deg!

Fasilitetene er "tilbake til naturen" med brønnvann, strøm fra solcellepanel og utedo. Du kan bo i huset eller i en hytte nede ved sjøen, eller du kan slå opp telt hvor du vil på den store eiendommen. Vi kan i begrenset omfang ta i mot campingvogner og bobiler, kun med oppstilling på parkeringsplassen. Combicamps går imidlertid bra.

Skulle det komme en dag med litt gråvær, er det mye interessant å se på i nærheten. Vi kan nevne de spektakulære Brekke sluser som har Nord-Europas høyeste slusekamre, og den historiske Fredriksten festning som var av stor betydning under grensekrigene med Sverige og som aldri ble inntatt. 

Skovly er Norges eldste naturistsenter, kjøpt av organiserte naturister i 1968. Stedet eies og drives av sameiet Naturistbo S/A, der eierandelene innehas av organiserte naturister.

For overnatting kreves INF-pass.  

Badebrygga

Rudolfbukta