Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Gjestebok

Velkommen til gjesteboka for Vestviken Naturistforening! 

Vi har dessverre hatt en del uønska innlegg her i det siste, innlegg med lenker til ondsinnede nettsteder. Dersom du oppdager et slikt innlegg, vær snill og send en webmaster.vvnf [at] naturist.no (subject: Innlegg%20p%C3%A5%20VVNFs%20gjestebok) (melding umiddelbart til webmaster), slik at innlegget kan slettes.  

Vennligst les Regler for bruk før du skriver et innlegg. :o) Husk også å besvare sikkerhetsspørsmålet før du klikker Send. 

Webmaster NNF

Da har jeg fått avløsning som webansvarlig for Vestviken Naturistforening, VVNF, etter 8 år. Ny webansvarlig er kasserer Morten. Jeg fortsetter som webmaster for NNF, men sier takk for meg i forhold til VVNFs webside. Takk for meg! heart

Hilsen Kjell Gunnar Sørensen
 

webmaster vvnf

Da er det straks klart for Laksefest igjen. Partyteltet er satt opp og laksen er underveis. Les mer her.

smiley

Eva knudsen
Hei Vi var på Roppestad 10 mai Det var et meget fint sted og mange hyggelige mennesker Kommer garantert tilbake Eva og Terje Knudsen
webmaster vvnf

En liten rapport fra årets vårdugnad på Roppestad ved Farrisvannet. :) 
Det ble ei trivelig og nyttig dugnadshelg nok en gang. Veldig bra frammøte, vi telte til ca 30 deltakere totalt. Litt usikker på antallet bobiler, men mener det var 8 totalt, pluss ei vogn og et telt. Dessuten var vaktvogna bebodd. Flere biler var på dagsbesøk lørdag, så det var nesten "laksefest-tilstander" på parkering. 
Hovedprioritet i år var fjerning av busker og kratt ned mot vannet på den sørlige delen av plassen. Vi har fått noen rapporter om at enkelte "sniker i buskene", og da blir det adskillig vanskeligere heretter å gjemme seg bort. 
For øvrig ble det raket løv, klippet hekker, kappet, kløyvd og stablet ved, vasket i badstua, campingvogna og hvite huset. Toalettene ble åpnet og vannet var satt på tidligere, av kommunen. Vi satte på vannet til plassen vår. 
Foreninga spanderte grillpølser med tilbehør på lørdag, og en av medlemmene hadde med deilig kake. Felles grilling både fredag og lørdag. Kjempekoselig å treffe gamle og nye naturistvenner! 
Det var flott vær, men ned mot 0 på natta. De modigste kledde av seg og fikk litt sol på kroppen. Det ble også fyrt opp i badstua, og det ble bading i +4 grader både fredag og lørdag for flere dristige naturister.
Takk for flott innsats til alle sammen! 

hilsen Kjell Gunnar

webmaster vvnf
webmaster vvnf

Bedre og bedre på Roppestad utover nå. Håper mange av dere tar turen til vårt paradis ved Farrisvannet. 

Bjørn
Hei alle naturistvenner ;-))) nå er det snart vår og vi kan begynne å kose oss på Roppestad ;-)))
webmaster vvnf

Stephan en Helma
What we enjoyed this beautiful place. And what a friendly lovely people. We will definitely come back . Greetings Stephan and Helma
Erik Ask
En liten mimrehistorie historie fra den gang vi hadde Nordstranda I Stavern. Kona og jeg beste te oss for Nordstranda en helg. Vi hadde bobil og sov I utkanten av strands. Soendag morgen, straalende sol og jeg gikk ned paa stranda mens kona lagde frokost. Paa stranda laa det en ung dame med sin datter, OG en av Staverns fylliker (fullt paakledd dodgers jakke og genser osv.) jeg prater med damen om han og vi ble engine om at det kunne vaere farlig siden det var Saa varmt. Saa vi gikk bort til han og jeg rusket litt I armen hans og pratet til han. Han slo opp oynene og glance foerst paa Meg og Saa paa damen. Jeg sa han maatte gaa aa legge seg I skyggen. Han spurte Meg: er det kona di den damen der daa? Nei sa jeg, jeg kjenner ikke henne jeg. Ja men dere er jo nakne sa han, og jeg for klarte at vi var naturister. Jeg trodde jeg var kommet til himmelen jeg sa han.......

Koselig historie, Erik! laugh

Toralf
Så hyggelig å høre at du har tatt mot til å prøve deg som naturist. Det er stort sett den veien vi har gått alle sammen. Du vil fort finne ut at dette er det mest naturligste av verden - og så herlig. Lykke til videre og ta deg gjerne en tur på Farris bad. Der kan du langt på vei praktisere naturisme og likeens i svømmehallen i Kvelde. Hilsen Toralf.
FE
Hei, var på naturiststrand for første gang idag. Egentlig er vel badesesongen over, men ville ta et siste bad. Jeg har i lengre tid vært litt "skap-naturist", ved at jeg har tatt noen nakenbad sent på kvelden. I dag tenkte jeg at jeg skulle prøve det i dagslys, og tok turen til Roppestad. Et hyggelig par viste meg hvor det var fint å komme uti. Vannet var litt kjølig, men delig! Etterpå solte jeg meg litt på svaberget. Dette ble på en måtte min debut som naturist... Det ga i allefall mersmak. Neste gang skal jeg prøve litt mer i sessongen med flere folk tilstede (selv om det blir litt mer skummelt).

Hei FE!

Så hyggelig å høre at du opplevde det positivt! Du sier ikke om du er mann eller kvinne, men uansett så har du nå tatt et skritt videre mot det som mange av oss opplever som toppen av frihet og godfølelse, å slippe vått badetøy og la sola slippe til over hele kroppen. Hyggelig at du legger inn en hilsen her i gjesteboka også. Velkommen tilbake!

Mvh Kjell Gunnar Sørensen (webansvarlig) 

webmaster vvnf

Nå er referatet fra laksefesten lagt ut, se Referater i menyen til venstre, eller klikk på http://www.scandinavianaturist.org/NNF/vvnf/nb/node/138. Men vi mangler bilder. Er det noen som har bilder de vil dele med oss andre, så vær snill og ta kontakt. Men husk at de som er synlige må ha gitt tillatelse til publisering. :)

webmaster vvnf
Flott på Roppestad nå. Ta dere en tur, folkens!:)
Therese Lipssen
Jeg er en naturist, og jeg er stolt av det. scandinavianaturist hilse tjenesteutviklere. no.healthraport.com side forfatter
webmaster vvnf

Da er årsmøtet gjennomført og vi har fått nye leder og kasserer. Velkommen Olav og Morten! Samtidig vil jeg benytte anledningen til å takke Dag og Birger for godt samarbeide. De øvrige i styret er de samme gode gamle som før. smiley Du kan lese mer under Styret i hovedmenyen over, og under Referater i Navigeringsmenyen til venstre. 

Hilsen Kjell Gunnar

Bjørn
Godt nytt naturistår alle venner. Nå nærmer det seg våren og hærlige nakene dager i det ganske land ;-))))
Anonym
Roppestad er bare et helt herlig sted både å sole seg samt bade naken. Dersom du ikke har prøvd det, vil jeg absolutt anbefale deg å gjøre det. Du vil avgjort ikke komme til å angre på det. Ulempen er heller at du for framtiden vil føle det ubehagelig av og til å skulle bade med badetøy på. Friheten ved å kunne hive av seg tøyet og kunne legge seg naken i solen er ubeskrivelig. At det av og til er litt overvekt av menn ser vi kvinner heller på som et pluss. Så bare kom og bli med!
webmaster vvnf
Da var høstdugnaden unnagjort. Ikke det helt store oppmøtet, nei. Kun 4 mannfolk, 3 av dem på dagsbesøk. Men vi fikk gjort det som sto igjen av klargjøring for vinteren. Det var gjort en god jobb forrige helg, med bl.a. opptak av badeflåte og badebøyer, tatt ned forteltet og klargjort vaktvogna, samla inn de fleste søppelbeholderne og låst av tre av doene. Det som gjensto var å stenge av vannet bort til fristranda, tappa av vannet på solfangeren og sette alle kraner åpne. I tillegg rydda vi bort alt fra kjøkkenkroken og dekka til grillen. Den nyeste traktoren er plassert i en garasje for vinteren og den andre står foreløpig i boden, men her skal en av medlemmene våre hente den litt seinere og se om han kan få reparert den. Siste jobben var å låse den siste doen. Takk for nok en fin sesong på Roppestad!
Vidar
Da ser det ut til at torsdag blir fin. Stikker over fra Skien etter jobb, og før kampoppdrag i Kragerø. Herlig å slikke litt ekstra sol før det er for seint. Håper det er fleire på Roppestad etter 15! Herlige stranda........

Sider