Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

VÄLKOMMEN SOM MEDLEM

NF Gränsbygden är en allmännyttig och ideél förening. Det innebär att alla som delar föreningens målsättning och ambition är välkomna som medlemmar.
Givetvis finns årsmötet där vi väljer styrelse och dit ni kan lämna motioner o.s.v. Det får inte hindra någon från att lämna förslag till aktiviteter när som helst till styrelsen, oftast kan det då bli gjort medan ambitionen fortfarande är hög.

Besök oss gärna på Hannabadet i Markaryd då vi arrangerar "Familjenakenbad" och be om blankett för medlemsansökan. Har du redan bestämt dig att du vill bli medlem finns en blankett för utskrift längst ner på denna sidan

När ni sänder in blanketten skall ni bifoga foto, typ passfoto. Medlemskortet är ett så kallat "Naturist-Pass" eller "INF-Card" som vi ställer ut. Varje år får du sedan ett litet märke som skall klistras in i passet. Utan årsmärket är passet ogiltligt.

Gifta och sambo ansöker på gemensam blankett, det kan även särbo göra men då får ni bestämma
er för en gemensam adress.
Hemmaboende ungdomar är välkomna till föreningens aktiviteter även utan eget medlemskap, men önskar de ett medlemskap görs ansökan på egen blankett.
 

Medlemsavgiften är för 
2-pers hushåll 400: - 
1-pers hushåll 290: -
Supportermedlem" 110: - /pers
Betala till:  PG 53 78 45 - 0

Vill du söka medlemskap?
Klicka länken här under för blankett som pdf-fil.

 

File: