Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

SNN Skeppsmyra

 

 

SNN Skeppsmyra.

 

Oj så fort tiden går! Midsommar är förbi och vår berömda festivalvecka närmar sig. Agendan börjar bli klar, med reservation för förändringar, Rumpan bar på tisdag, ost & vin på onsdagen, Thai-afton på torsdagen och kulinarisk aktivitet på fredagen. Vissa evenemang kräver anmälan antingen på plats eller om ni är på campingen så går det att anmäla sig direkt.Vi vill gärna ha anmälning till onsdagen, torsdag och fredag redan på måndagen den 22 juli. Det är som vanligt självkostnadspris som gäller. Det går bra att anmäla till undertecknad rose-marie@snn.se skriv gärna festival i rubriken så jag inte missar något.

Dagens frågakommar vi naturligtvis att ha, vad det ska handla om är inte helt klart än.  Det kan tillkomma aktiviteter men desssa annonseras ut på plats.

Till campingen har det införskaffats en ny gräsklippare och så har det satts upp en liten bod vid tältplatsen där det kommer att finnas kylskåp och kokplatta för våra tältgäster, kylskåpet har en av våra styrelsemedlemmar skänkt till oss och det tackar vi för. Tack också till alla er som jobbade frenetiskt på vår arbetshelg, ni är guld värda! Nu är Skeppsmyra redo för en ny säsong. En nyhet är att det nu finns el draget till båtbryggan, vi värnar om våra båtgäster.

Bastuaggregatet utbytt och vi har en stekhäll som vi kan använda vid stora grillen så nu slipper jag springa backe upp och backe ner för att t ex steka potatis.

SNF:s policy angående GDPR finns nu att läsa på NaturistPortalen.

Alla som blir medlemmar 2019 ombeds skicka in samtyckesavtal, utan detta kan jag inte lämna era uppgifter till distributören av SNF:s tidskift Tillsammans.

Ni som inte skickat in samtyckesavtal hittar  detta som Pdf längst ned på sidan skriv ut, kryssa i, skriv under och skicka alternativt skanna den till mig!

Som Info- & Pr ansvarig vill jag vädja till våra medlemmar att informera mig om ni byter bostadsadress eller mailadress. Viktig information kommer jag även att läggra upp här på hemsidan så ta gärna en titt med jämna mellanrum.

/Rose-Marie mailadress:  fraga@snn.se eller rose-marie@snn.se

 

Skeppsmyra, en annorlunda semesterupplevelse i lugn och harmoni

Här kommer en länk till Karlavagnen, detta avsnitt hade temat utan en tråd på kroppen och vår eminente campingvärd på Skeppsmyra var med i slutet av programmet. https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/1131168?programid=3117

Sommaren 2016 medverkade vi i en artikel i Magasinet "Vakna där du vill" som ges ut av Bergholm husvagnar/husbilar och det har även funnits med som bilaga i tidningen Husvagn & Camping. Länk till artikeln hittar du här Den nakna sanningen

Björkö Arholma Hembygdsförening anordnar många fina evenemang i närheten av Skeppsmyra så ta en till på deras hemsida http://bjorkoarholma.se/events/lista/

Aftonbladet har gjort ett  bra reportage om naturism klicka för att se reportaget.

Frågor angående camping, föreningen eller Naturismen som filosofi ställer ni till fraga@snn.se