Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Hva vi kan tilby

Isefjærleiren ligger praktfullt til innerst i Isefjærfjorden. Vi har rom og hytter for overnatting, samt plass for camping og bobiler. Plassene har strømuttak. Det finnes vannpost ved oppstillingsplassene nede på stranden. Tømming av kjemisk toalett skjer i eget toalett i sanitærbygningen. 

I kafeen vår kan du kjøpe varme baguetter med tilbehør. Noen dager kan du også kjøpe middag. Det selges ferske rundstykker og baguetter noen morninger (spør i resepsjonen)  Ellers selger vi is og mineralvann.

Når du trenger en pause fra sola - eller ly for en regnskur - har vi en stor fellesstue som alle kan bruke, samt gjestekjøkken der du kan tilberede din egen mat. I fellesstuen kan du spille biljard og dart. Her finner du også TV. 

Vi har eget rom med leker og playstation for barna. 

I tillegg har vi gratis utlån av pedalbåt, robåt og SUP brett. Du kan også leie en 14 fots båt med 6hk (mot betaling) slik at du kan få deg en tur på sjøen. 

Eiendommen har i alt ca 40 sengeplasser i rom og hytter. Ta med eget sengetøy og håndkle. 

Terrenget er kupert, og bevegelseshemmede bør derfor sørge for å få reservert egnede boenheter.

Vi ønsker kjæledyr velkommen! Gi tydelig beskjed til resepsjonen ved booking dersom du ønsker å ta med din hund eller et annet dyr, slik at du kan bo i en av boenhetene som legger til rette for dyrehold. 

I sanitærbygningen fins badstu, dusjer og toaletter. Utendørs har vi en vedfyrt badestamp som brukes ukentlig. Badstu og badestamp koster ekstra. 

Gratis WiFi i og rundt resepsjonsbygningen og i Isefjærstuen. I B-bygget er det også dekning på rommene.  Ikke dekning overalt på oppstillingsplasser, teltplasser og hytter. 

Sted

Norge
64° 0' 0" N, 19° 0' 0" E
NO