Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Bli medlem

Vårt föreningsområde och tillika camping drivs och sköts idéellt av medlemmarna i vår förening, där vi alla har ett gemensamt ansvar.
I Västergötlands naturistförening (VNF) arbetar vi mycket för en god gemenskap där skötseln av vårt område sker i god anda tillsammans, för ökad trivsel. 

VNF är medlem i Sveriges Naturistförbund, SNF, som i sin tur är medlem av Internationella Naturistförbundet, INF. Ditt medlemskort i VNF är ett internationellt naturistpass, en nödvändighet vid camping på de allra flesta naturistplatser världen över. 

Medlemstidningen Tillsammans agerar "språkrör för Sveriges Naturistförbund" och skickas hem till alla medlemmar 4 gånger om året. Tidningen innehåller bland annat föreningsinformation, reportage och reseskildringar som medlemmar själva skickar in. Som medlem i vår förening är du hjärtligt välkommen att bidra till tidningens material. Kontakta styrelsen om du är intresserad av att skicka in något till tidningen,
De har koll på deadlines och eventuella teman för aktuellt nummer.

Som medlem i vår förening har du möjlighet att påverka! Du kan exempelvis komma med förslag på aktiviteter, delta i utvecklingen av föreningen och rösta i olika frågor på årsmötet. Medlemskap beviljas av styrelsen och ni kan därefter också själva bli valbara för styrelseuppdrag (om ni är över 18 år).

Medlemmar och  medlemmar i vår vänförening har möjlighet att själva åka ut på ön (utan ö-värd tillgänglig) och betalar kraftigt reducerade priser på stughyror och tältplatser. 

Vi välkomnar nya medlemmar i vår förening och är ni intresserade kan ni kontakta oss via mail eller telefon. För mer information om aktuella medlemsavgifter vänligen se flik "Priser".
Under fliken "Kontakt" hittar ni kontaktinformation till föreningen.