Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NTB Oppslag om Naturisme sommeren 2021

Sommeren 2021 ble en del av våre medlemmer kontaktet av en journalist fra NTB, Norsk Telegrambyrå, angående Naturisme i Norge. Flere av våre medlemmer fulgte opp og resultatet ble en artikkel som har spredd seg til flere norske aviser. Her er en oppsummering som NTB-journalisten, Mette Estep, sendte til en av de involverte.  


NTB er leverandør av redaksjonelt innhold i tekst, bilder, video og grafikk til norske medier og næringslivet.


Emne: Fwd: Oppfølging sak hos NTB Tema

Dato: 16. august 2021 kl. 14:12:19 CEST

Oppslag om naturisme sommeren 2021

Hei,

Nå har saken begynt å dukke opp litt rundt omkring! Vi sendte den ut allerede 25. juni, men det tok litt tid før det løsnet, tror de sparte den til ferien - Nettavisen hadde den sist helg.

Jeg legger ved noen faksimiler og lenker, de fleste A-media-avisene har like oppslag og flere av de andre samarbeider, så både nettsaker og layout på papir blir i noen tilfeller likt. 

For eksempel er vedlagte oppslag fra Avisa Nordland og Sarpsborg Arbeiderblad helt like.

Tror jeg har funnet den på trykk minst 15 aviser. På nett har jeg ikke helt oversikten, men denne fine versjonen er brukt i minst 21 nettaviser.

Noen av de siste på nett (jeg fant den minst 33 steder i nettaviser - det er sikkert flere): Nationen, Arbeidets Rett, oa.no

Igjen, tusen takk for innsatsen, og fortsatt god sommer.

Vennlig hilsen

Mette Estep
journalist

www.ntb.no

Følg oss: Facebook  LinkedIn  Instagram