Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Naturistnytt på nett

Tilgang til Naturistnytt på nett

På årsmøtet 2019 i NNF ble det bestemt at Naturistnytt skal legges ut på nett. Vedtaket lyder: 

Medlemsbladet Naturistnytt legges ut på nett som en pdf-fil uten passordbeskyttelse, men kun tilgjengelig ved pålogging for medlemmer. Alle medlemmer får tilbud om tilgang via en egen medlemsside. Denne løsningen er gratis. 

Oppskrift for å få tilgang. 

NB! Det er viktig at din lokalforening har registrert e-postadressen din. 

  1. Les hele oppskriftenfør du starter
  2. Åpne nettleseren og skriv inn adressen naturist.no. Du blir da omdirigert til naturistportalen, https://www.scandinavianaturist.org/NNF/
  3. Finn fram til «Pålogging (for medlemmer)» i venstre spalte nederst, og klikk på «Opprett ny konto»
  4. Fyll ut feltene på sida, brukernavn, epostadresse, selvvalgt passord, hemmelig ord og mobilnummer. Dersom du ikke kjenner det hemmelige ordet, må du ta kontakt med lokalforeningen din.
    Det anbefales at du velger et brukernavn som er lik navnet ditt, pluss foreningsforkortelsen. Eksempel: Kjell Gunnar VVNF (det er tillatt med mellomrom)
  5. Klikk «Opprett ny konto».
  6. Når du har foretatt en vellykket pålogging, vil du se et nytt menyvalg «For medlemmer» i hovedmenyen. Her har du tilgang til nettversjon av medlemsbladet. Husk å logge ut når du er ferdig. Du finner «Logg ut» øverst til høyre på hjemmesida.

Det her er en selvbetjeningsløsning som ikke krever godkjenning. Den som er medlem, og som kjenner det hemmelige ordet, registrerer seg selv. I og med at det er kun medlemmer som kjenner til det, og som må logge seg på for å få tilgang, mener vi at det er tilstrekkelig sikkerhet for at kun medlemmer kan lese Naturistnytt på nett. N-nytt legges ut på et beskyttet område, der kun påloggede medlemmer har tilgang. 

Siden dette er en pilotutgave av nettutgaven av Naturistnytt, vil vi gjerne ha tilbakemelding dersom noe ikke fungerer som forventet. Skriv til webmaster.nnf [at] naturist.no.