Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Unge Naturister


Vi legger oss på stranden, kaster klærne, bikini og shorts, og har det cool, ganske cool faktisk - naturismen er nemlig også for oss ungdom! Uansett om vi bader eller om vi soler oss, spiller kort eller bordspill, om vi koser oss, om vi er på jenteprat eller spiller volley, vi har det godt. Og vi har moro, mye moro.

Det vi liker med naturiststranden på Kalvøya er den avslappende, åpne og naturlige stemning. Og det er hva naturismen handler om - å kunne være naturlig og avslappet med sin kropp overfor seg selv og andre.

Det er kult det, naturismen. Ikke noe stress. Det er her vi trives best


Er du mellom ~15 og ~30år? Har du lyst på sommerdager hvor det er lov å være akkurat den du er? Ønsker du å møte andre som respekterer deg 100% for hvordan du ser ut og hvordan du er. Har du lyst til å dra på stranda og å bade i sjøen eller noe mer spontane aktiviteter?

Da er naturiststranden på Kalvøya den rette plass for deg. Her er det at Asker og Bærum Naturist Forening som har skapt et unikt naturistmiljø hvor alle trives veldig bra, også dere. ABNF er svært opptatt av at også ungdom skal finne seg til rette, og at dere kan oppleve naturismen på en trygg og hyggelig måte. Vi satser mer en noen andre på dere: for å gjøre det så enkelt som mulig for å komme i gang som naturist kan vi tilby et førsteårstilbud: 95kr for medlemskapet. Det er mindre enn to pils - det er ikke mye, særlig ikke på en fin dag i sommersolen. Ikke hos oss.

Sammen med kommunen har vi investert (2008) i en stor og super flott badeflåte med stupetårn, den er kult og meget gøy. Det er naturistens egen superbrygge.

Hvordan er det å være naturist/på naturiststranden?

  • det er deilig og befriende, avslappende og naturlig
  • jeg var overrasket hvor hurtig man venner seg å være naken, bade seg selv og overfor andre
  • jeg er nesten sikker på at jeg har fått et bedre forhold til min kropp og andres nakenhet
  • jeg var ganske sjenert og bluferdig og ønsket å overvinne det. Der har jeg gjørt!
  • ingen som ser på meg på en måte som er ubehaglig. Ikke noen mobbing.

Hva med deg? 

Naturismiljøet på Kalvøya er helt topp - vi er sikker at også du skal trives her. Et spørsmål vi ofte få fra dere er følgende: "må jeg kaste klærne med det første så snart jeg kommer på stranda?" Nei det behøv du ikke, ta det i ditt eget tempo. Men du opplever ganske snart er det er veldig deilig med å kaste klærne, særlig når du skal bade. Vi ønsker dere hjertelig velkommen! NB, Ungdom tom som ønsker å bli medlem i ABNF betaler redusert kontingent, bare 200kr/år. Og førsteårsmedlemskap koster bare 95kr!! (for dere tom 27år)

          Ta med venner ....                                                      og ha mye moro