Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Ribersborgsbadet - Malmö

Sted

Ribersborgsbadet - Malmö
Sverige
55° 35' 51.4428" N, 12° 56' 27.1104" E
SE

Ribersborgsbadet är ett officiellt nakenbad sedan 1998 men har flyttats en bit längre ut. Nakenbadet är skyltat.

Det är mycket enkelt att hitta Ribersborg i västra delen av Malmö: Ta busslinje 32 till hållplats "Nordmannagatan".

När du kommer till Ribersborg skall du gå till Brygga 10 (nakenbadet har flyttats länger ut och förbi Handikappbadet). Stranden är inte direkt barnvänlig - det finns ingen sandstrand längre). Man badar från en badbrygga och man bör vara simkunnig. Däremot har man fått det mycket bättre med solytor och insynsskydd.

Det är tillåtet att grilla vid Ribersborgsbadet men det saknas en fast grill och det inga bord med fasta bänkar. Men det går ju bra att ta med en egen grill. Tänk på att inte grilla på marken i engångsgrill - de förstör gräset.

Soptunna finns.

typeOfPlace:

Kommentarer

det är bra insynsskydd numera. fast många ligger ju även utanför dem. området är större än buskarna. sen har det ibland varit lite oroligt med sk fluktare o polisanmälan ibland

Det är täta och höga buskar som inte går att se igenom. Var flera som badade denna varma dag trevlig stämning. fint vatten bra siktdjup inte mycket skräp på marken heller. Är lite tistlar på gräsmattan. Man kan knappa in vaktgatan på gps:n sen kör man till småbåtshamnen finns en parkering sen är det ca 300 meter att gå det är skyltat nudistbad på en vit skylt lite längre upp på vaktgatan väljer man den vägen går man över ett öppet fält

Det är inte buss 32 längre. Det är 7:an som går dit. Och sen är det värt att nämna att den har utedusch, kran med dricksvatten på både duschen och på toaletterna som finns. Väldigt händigt!
webmaster SNFs bilde

Tack för informationen.

Insynsskyddet är 2014 obefintligt pga att kommunen planterat om buskaget.

Ni har glömt att påpeka att här finns god tillgång till Duschar & toaletter.

Grillar finns det faktiskt två stycken. Däremot är det lite klent med insynsskydd numera, men med tiden ska det nog växa till sig. Sand finns det också nu efter uppfräschningen.

Skriv ny kommentar

Plain text

  • Automatisk linjeskift
  • Each email address will be obfuscated in a human readable fashion or, if JavaScript is enabled, replaced with a spam resistent clickable link. Email addresses will get the default web form unless specified. If replacement text (a persons name) is required a webform is also required. Separate each part with the "|" pipe symbol. Replace spaces in names with "_".
  • Ingen HTML-tagger tillatt.
  • Internettadresser og e-postadresser konverteres til lenker automatisk.
Akkreditiver (din epost-adresse vil ikke bli vist offentlig)
Innholdet ditt vil ikke bli synlig på dette nettstedet før du har verifisert epost-adressen din.
Vennligst skriv inn en byline som består av minst 6 tegn. Alle postinger som er koblet til denne epost-adressen vil vise denne byline. La feltet være tomt dersom du ønsker å fortsette å bruke den byline som allerede er koblet til denne epost-adressen.