Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Gjestebok

Velkommen til MNFs gjestebok!

Legg inn et nytt gjestebokinnlegg!

For å forhindre spam i gjesteboken, må du bekrefte e-postadressen din første gang du poster her, ellers vil innlegget ikke bli publisert.
Du vil bli bedt om å oppgi en e-postadresse, og vil motta en e-post som inneholder en lenke du må klikke på. E-postadressen vil aldri bli offentliggjort – den brukes bare for bekreftelse.
Du må også oppgi et forfatternavn som vil bli vist offentlig som navnet på forfatteren av innlegget.

Dersom du tidligere har postet innlegg i gjesteboken og allerede har bekreftet e-postadressen din, vil innlegget ditt sannsynligvis bli publisert umiddelbart med det samme forfatternavnet som du har brukt tidligere (hvis du ikke skriver inn et nytt). Det kan imidlertid hende at du blir bedt om å bekrefte på nytt.
Hvis du ikke har mottatt en forespørsel om å bekrefte innen fem minutter etter at du har postet innlegget, må du sjekke om e-posten er havnet i spam-kassen. Er det ingen forespørsel der, må du kontrollere at du har stavet e-postadressen riktig, og prøve igjen.

Juni -23

badetemp

badetemp

Test av gjestebok

Tester den nye gjesteboka, uten å være innlogget.
Mvh
Kjell Gunnar Sørensen
webmaster NNF

Gratulerer med gjenåpnet gjestebok

En hilsen fra Hannemyr Nye Medier AS. Gratulerer med at gjesteboka er åpnet på nytt.

Velkommen!

Denne gjesteboken er bygd på modulen Anonymous Publishing.

For å forhindre spam i gjesteboken, må du bekrefte e-postadressen din første gang du poster her, ellers vil innlegget ikke bli publisert. Du vil bli bedt om å oppgi en e-postadresse, og vil motta en e-post som inneholder en lenke du må klikke på. E-postadressen vil aldri bli offentliggjort – den brukes bare for bekreftelse.