Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen til Sørlandets naturistsenter - Isefjærleiren!

I år kan du praktisere naturisme utenom periodene 6-9 september og 13-15 september.

Sørlandets naturistsenter er det perfekte stedet for naturister fra inn- og utland. Her kan du nyte sol og varme i flotte omgivelser, og ta en dukkert i fjorden med landets høyeste badetemperatur. Du kan campe eller leie rom og hytte. I tillegg har vi oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner. Det er bra å booke på forhånd for å være sikker på å få plass. 

Sørlandet er fullt av spennende opplevelser, spesielt om sommeren. Isefjærleiren ligger sentralt i forhold til det meste av det som skjer.

Har du lyst til å bidra med hjelp til sommerdriften? Les mer her.

25-års jubileumsfest: Isefjærleiren har blitt 25 år. Vi vil feire denne fantastiske plassen lørdag 15 oktober. Vi kommer tilbake med meny og pris. Men du kan melde deg på allerede nå til resepsjonen [at] isefjar.no for å sikre rom, hytte eller oppstillingsplass for bobil eller campingvogn. Det blir festmiddag, badstu og fyring i den nye badestampen. I tillegg bys det opp til dans og musikk i Isefjærstua. Det blir også biljard og dartturnering i Isefjærstua. Dette gleder vi oss til og håper at du kommer! 

Høstdugnad: Lørdag 1 Oktober håper vi på så mange som mulig for å klargjøre leiren for høst og vintersesongen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del og lik Sørlandets naturistsenter

Sted

Isefjær
Norge
58° 11' 17.9844" N, 8° 11' 59.406" E
NO