Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

ISEFJÆRLEIREN ER MIDLERTIDIG STENGT

Isefjærleiren følger selvsagt alle råd og pålegg fra myndighetenes side for å begrense spredningen av koronasmitte. I den forbindelse har styret besluttet å midlertidig stenge leiren for gjester.

Folk som har avtale om fast rom eller fast vognplass kan besøke leiren for å utføre nødvendig tilsyn, og i forbindelse med tiltak som er nødvendige for å sikre mot materielle skader, men opphold utover dette er ikke tillatt. Det er den enkeltes eget ansvar å følge de råd og pålegg som blir gitt av myndighetene eller av styret.

Påsken: Det ser ikke ut til at myndighetene lemper på tiltakene, så desverre vil leiren også være stengt i påska. Skulle ting endre seg raskt, vil vi komme med ny beskjed her.

Generalforsamling: GF var opprinnelig berammet til 9. mai. På grunn av situasjonen er denne utsatt inntil videre. Aksjonærene er informert om dette.

Styret følger nøye med på utviklingen i situasjonen og på myndighetenes råd og pålegg. Vi vil komme tilbake med mer informasjon når ting endres som er relevante for Isefjærleiren.

 

Med hilsen
Styret

 Del og lik Sørlandets naturistsenter på Facebook

Velkommen!

Været fra yr.no

https://www.yr.no/sted/Norge/Aust-Agder/Lillesand/Isefj%C3%A6r/

Sted

Isefjær
Norge
58° 11' 17.9844" N, 8° 11' 59.406" E
NO