Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Incheckning

In-, utcheckning

På Gustavsbergs camping finns det en reception, som sköts av sk campingvärdar. Det är säsongscampare som i lite olika tidsperioder tjänstgör. Därför kan det variera från dag till dag vem du träffar.
 
Receptionen är öppen 09.00-12.00 och 15.00-18.00 alla dagar.
 

KÖR IN SAKTA och följ grusvägen tills du kommer fram till Incheckningsskylten och Receptionen.

 

 

 
PARKERA mittemot receptionen i parkeringsfickan som finns där på höger sida.
 
 

 

INCHECKNING
Prata med vår campingvärd, som hjälper dig till rätta. Är inte campingvärden på receptionen just då, använd mobilnr 073-642 52 82 för att kontakta denne. Efter kontakt med campingvärden får du oftast möjlighet att själv välja ut en plats och sedan rapportera tillbaka vilket nummer du valde.
 
Var man skall välja sin plats är mycket efter tycke och smak, men ett gott råd kan vara att fråga någon på campingen, de kan ofta lämna dig värdefulla tips. Du kan även titta på översiktskartan lite längre ner i menyn innan du kommer, för att få en uppfattning om var du vill stå.
 
Har du möjlighet kan det alltid vara bra att ringa till campingen (073-642 52 82) innan du kommer och avisera att du vill ha t ex en elplats för tre nätter och att du kommer då och då. Hos oss kan du inte förhandsboka någon bestämd plats, men campingvärden kan reservera plats till dig på campingen om han vet att du kommer. Detta för att du inte skall mötas av att det är fullt när du kommer. När du kommer fram får du sedan reda på vilka platser som är lediga att välja mellan.
 
UTCHECKNING
Utcheckning och betalning kan bara ske inom receptionens öppettider. Det går bra att betala i förskott och sedan komma överens med campingvärden att man åker iväg en bestämd tid på dagen.