Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Kjøp T-skjorter og nett

Fire styremedlemmer poserer i «INGENTING ville vært bedre»-t-skjorta, tre i khaki og én i irsk.

Oslo naturistforening selger våren 2024 T-skjorter og nett med et mer eller mindre subtilt naturismebudskap og «Oslo naturistforening» påtrykt. Du trenger ikke være medlem for å handle.

Gå til butikken for å se hva vi har igjen, se priser og eventuelt gjøre et kjøp.

To styremedlemmer poserer med «INGENTING ville vært bedre»-t-skjorta, én i irsk grønn og én i marineblå.

T-skjorter

Det er ikke alle situasjoner vi kan praktisere naturisme i. Da kan det være gøy å ha på seg et naturismebudskap! T-skjortene kan fungere som samtalestartere blant venner eller kollegaer, et signal til andre naturister som ellers ikke hadde kjent deg igjen som naturist, eller bare som en morsomhet du har på deg når kulda kommer krypende på naturistferien.

Forsida på T-skjortene har budskapet «INGENTING ville vært bedre» midt på, og «Oslo naturistforening» nede på sida. Baksida har ikke trykk.

T-skjortene består av 100% bomull fra bærekraftig produksjon. De kan vaskes på vrangen i vaskemaskin på 30°.

T-skjortene er for det meste tilgjengelige i grønn. For XL har vi irsk grønn, for øvrige størrelser har vi khaki (militær) grønn. I tillegg har vi noen få T-skjorter i marineblå. Se hva vi har og bestill T-skjorter i butikken.

 

To nakne styremedlemmer poserer med nett som det står «Klær er alltid valgfritt» på.

Nett

Det er flere ting du må huske å ha med deg når du skal på stranda. Håndkle, solkrem, vann, noe å ha på hodet, og kanskje noe godt lesestoff. Men klær? Det er valgfritt!

Ta med deg det du trenger i et praktisk nett. Budskapet «Klær er alltid valgfritt» og avsender «Oslo naturistforening» er trykket på den ene siden av nettet.

Nettene er laget av 100% bomull og rommer 10L.

Bærenettene er tilgjengelige i to farger, himmelblå og vinrød. Se hva vi har og bestill nett i butikken.