Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Nakenbading på Linderud Bad

Det er normalt i overkant av 20 personer som kommer og badet i løpet av en vanlig lørdag. De fleste kommer ved oppstart, og blir hele badetiden. Noen kommer senere og noen går tidligere. Det er både menn, kvinner og barn som bader sammen. Vi må være ute av garderoben til 13:30.

Når du kommer kan du velge om du skal i garderobe øst eller vest, vi skiller ikke mellom menn og kvinner i garderoben siden vi uansett er nakne sammen etterpå. De andre som bader på Linderud kaller garderobe øst for kvinnegarderoben. I garderoben øst er det dobbeldusjer med skillevegger mellom hver bås, og i garderobe vest er det enkeltdusjer med skillevegger. Mellom garderobene er det en badstue. Garderobeskapene kan låses dersom du har med egen hengelås.

Bassenget vårt er 16.67 meter langt, og vannet holder 28°C. Det er 3 meter dypt på det dypeste og 0.8m på det grunneste. Omtrent halvveis i bassenget blir det brådypt med ca 45 graders helling. Det er en smal kant på 1m dybde langs hele dypenden av bassenget slik at det er mulig å henge rundt kanten. Det er to stiger opp av bassenget, en på grunna og en på dypet.

For det meste er omtrent halvparten av de besøkende aktive med svømming og den andre halvparten er sosial enten i vannet eller ved badstuen. For å svømme 500 meter trenger du å svømme 30 lengder, og tilsvarende trenger du å svømme 60 lengder for å ha svømt 1000 meter. Det er flere som svømmer 1000 meter og mer i løpet av en økt på Linderud. Det er godt samspill mellom de som svømmer og de som prater slik at det vil være mulig å gjøre begge deler. Det er også tilgang til noen badeleker i hallen.

Vi er også flere gjester som kommer primært for det sosiale og det å være nakne sammen med likesinnede. Det er mulighet for å sitte langs bassengkanten på stoler, og å kjøpe kaffe ved inngangen. Vi har godkjente badevakt fra foreningen for at sikkerheten skal ivaretas. Vi tar vannprøver hver gang vi leier for å dokumentere vannkvaliteten.

Det er ledig en liten periode i forkant av at vi svømmer og en liten periode i etterkant slik at det vil ikke være noe fare for å møte på noen andre.

Du kan se informasjon om priser her.