Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Velkommen

Mjøsområdets naturistforening ble stiftet i 1980 og har i dag ca. 220 medlemmer, de fleste familier eller par. Om sommeren treffes vi mest i Glomstadbukta, om vinteren arrangerer vi innendørsbading. Som medlem kan du få leie Glomstadbu, en hytte som ligger i Glomstadbukta. Du får også et internasjonalt naturistpass (INF-pass) som gir deg adgang til naturistplasser og arrangementer i inn- og utland. Dessuten vil du få tilsendt både foreningens medlemsblad og NaturistNytt som er et nasjonalt blad. 

Ønsker du flere opplysninger, kontakt oss!

Du kan søke om medlemskap her: Bli medlem

 

 

 

 

 

 

Innebading i Tranberghallen, Gjøvik i peroden fra september til april. 

Bassengtid fra 13.30 til 16.30.

 

kr. 60 for medlemmer

kr. 90 for ikke-medlemmer

Barn gratis. 

 

Velkommen. 

 

 

​Vipps

​Vi har Vipps. Bruk  #106941 ​for å betale.

Merk gjerne hva betalingen gjelder. 
 

 

Grasrotandelen

En av Norsk Tippings ordninger, Grasrotandelen, gir nye muligheter for økonomisk støtte til MNF.

 

 

VIL DU GI DIN STØTTE TIL MJØSOMRÅDETS NATURISTFORENING

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte MJØSOMRÅDETS NATURISTFORENING.

Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på www.norsk-tipping.no.