Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Om oss

NaturistFöreningen Västkusten bildades den 19 maj 1981 och har sedan dess verkat för naturismens idéer.

Naturismens idé är att alla människor skall kunna bada, sola och umgås nakna tillsammans på ett sunt och naturligt sätt då temperatur och väderlek tillåter det.Vi verkar för att naturismen skall vara en livsstil i harmoni med naturen, stärka självkänslan, respektera andra och oliktänkande.

Naturistföreningen Västkusten, NFV, har sin verksamhet förlagd till Göteborg med omnejd. NFVs huvudsakliga aktivitet under vintertiden är inomhusbad.

Vi är anslutna till Sveriges Naturistförbund (SNF). Riksförbundet har cirka 20 lokalföreningar i Sverige. SNF är i sin tur anslutet till Internationella Naturistfederationen (INF) som finns i stort sett över hela världen.

Genom medlemskap i vår förening har du möjlighet att ha kontakt med och besöka naturistföreningar i hela världen. Du har också möjlighet att vara med och påverka naturismens villkor här på västkusten.

Vi vänder oss i första hand till familjer och par.

Kontakta oss gärna om du undrar något om vad ett medlemskap i NFV innebär, vilka aktiviteter vi har eller annat kring NFV som du undrar över men inte hittar svaret på här.