Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

AVLYST: Fellesutflukt til Langøyene

Utsikt til Langøyene fra ferga i det vi nærmer oss.
Tidspunkt: 
Torsdag 13. juli 2023 kl. 13:45

OPPDATERING 12. JULI: Arrangementet er avlyst på grunn av varslet regn, torden og kraftig vind.

Følg med, så ser vi om vi får til en ny tur seinere i sommer! Vi har også andre utflukter planlagt, f. eks. Svartkulp og nakenvandring i august.

Opprinnelig beskrivelse

Har du aldri besøkt Langøyene naturistområde før? Eller har du savna å dra dit som en del av et større følge? Med fellesutflukten til Langøyene har du sjansen!

Vi møter opp ved båtterminalen på Aker brygge og tar båt B2 kl. 13:45 til Langøyene, med ankomst 14:11. Derfra går vi til naturiststranda og tilbringer ettermiddagen der i fellesskap.

Vi blir værende på området til 18-tida, så du kan komme seinere hvis du ikke rekker avgangen nevnt ovenfor. En representant fra styret kan komme deg i møte ved DNT-huset hvis du gir oss beskjed på oslo [punktum] naturistforening [alfakrøll] gmail [punktum] com.

Pakk med deg håndkle å ligge på, liggeunderlag, full drikkeflaske, badesko, solkrem og ev. noe å ha på hodet for å beskytte deg mot sola. Det er kun svaberg på Langøyene naturiststrand. Du kan fylle vann, men da må du kle på deg og gå til tekstilstranda. Der finnes det også en (dyr) kiosk.

Forbehold: Oppholdsvær og grei temperatur.

Steiner og svaberg på Langøyene fristrand

Stedsnavn

Langøyene
Søndre Langøya
59° 52' 6.6288" N, 10° 43' 15.5028" E