Skandinavisk naturistportal | Naturistkart | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Fellesutflukt til Huk naturiststrand

Utsikt over sandstranda på Huk naturiststrand
Tidspunkt: 
Tirsdag 27. juni 2023 kl. 16:00

OPPDATERING: Vi har flyttet starttida to timer bak, til 16:00, for å minske sannsynligheten for at arrangementet blir avbrutt av regnbyger. Du bør fortsatt ta høyde for at det kan komme en regnbyge eller to.

Har du lekt med tanken på å besøke naturiststranda på Bygdøy, men aldri turt? Eller har du allerede brukt stranda, men savner noen du kan være sosial med? Bli med på fellesutflukt til Huk naturiststrand!

Vi treffes ved «rundkjøringa» på Huk 16:00. Det er her bussreisende blir sluppet av bussen; du kan for eksempel ta linje 30 Huk med avgang fra Jernbanetorget, plattform P i Tollbugata, kl. 15:23. Vi går 200m til Huk naturiststrand og tilbringer ettermiddagen der i fellesskap. Hvis du kommer utenom dette tidspunktet så kan du bare finne oss på naturiststranda; vi blir værende der til 19-tida.

Ta med deg håndkle å ligge på, drikkeflaske, solkrem og ev. noe å ha på hodet for å beskytte deg mot sola. Du kan fylle på vann på naturiststranda.

Forbehold: Oppholdsvær og grei temperatur.

Stedsnavn

Huk naturiststrand
Strømsborgveien 49, 0287 Oslo
59° 53' 47.6412" N, 10° 40' 19.524" E