Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Historisk bok om naturisme, utgitt i 2013.

Naken – naturligvis

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norsk Naturistforbund feiret 50-årsjubileum i 2013. I den anledning ga forbundet ut en jubileumsbok som dokumenterer naturismen i Norge gjennom de siste 50 år. Boken er innbundet i ”hardcover”/med stive permer, i format 17 x 24 cm og med et omfang på 176 sider, i farger. Dette er en bok du bare må ha! Prisen er kr 325,- pluss porto kr 40,-. Flere foreninger har kjøpt inn ekstra eksemplarer av boka, så da kan du trolig spare porto ved å kjøpe direkte fra din forening. Sjøhaug har også bøker du kan kjøpe i resepsjonen der.

Du bestiller boken ved å betale inn kr 365,- til

NNFs jubileumsbok
Konto: 05311310358
Adresse: ØNF, Boks 346, NO-1501 Moss 

og merke betalingen med navn og adresse.

(Dersom du bestiller fra utlandet må du oppgi Bank DNB Bank ASA/Postbanken, IBAN NO1905311310358, BIC DNBANOKKXXX) .

Boken ble lansert på jubileumsfesten 3. august 2013. Det er blitt en kjempefin bok med mange interessante artikler, illustrert med fine bilder fra inn- og utland.

ØNF-håndkle

ØNF har produsert et begrenset antall badehåndklær med logo og lomme!
Kun kr 275!Håndklærne selges på innebadene våre i Moss og Fredrikstad. Har du ikke anledning til å besøke badene, kan du bestille ved å benytte fanen "Kontakt" øverst på denne siden. I så fall tilkommer porto og ekspedisjonsgebyr.

Prisen er kr 275,- For den prisen får du et unikt kvalitetshåndkle med praktisk lomme til penger ol. Perfekt på stranden for oss som ikke har bukselommer....

OBS Ny pris kr. 200,- pr håndkle! OBS