Scandinavian Naturist Portal | Naturist map | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Bli medlem!


Medlemskap - en viktig sak! Bli medlem i norges nest største og mest aktive naturistforening. Det lønner seg å bli medlem i ABNF, vi er blant de mest aktive naturistforeninger i norge og har våre medlemmer mye å tilby:
 
     * uten tvil den aller fineste naturiststranden i norge, på Kalvøya.
     * Flott naturisttilbud om vinteren: innebad på Landøya og Hundsund
     * mange salgsartikler med rabatt for ABNF medlemmer,
     * eget medlemsblad "Uten en Tråd'

 

Som medlem i ABNF er du også  medlem i den Internasjonale naturist føderasjonen INF, du får INF-passet som ditt medlemsbevis og gir adgang til mange naturistsentre over hele verden; du mottar det nasjonale norske naturistbladet "Naturist-Nytt" og det svenske "Til Sammans" (4 ganger i året); og du har adgang til alle tilbud av samtlige naturistforeninger i Norge.  Og medlemskapet koster ikke så mye heller (satser for 2018 og fremover):

     * 330kr/kalenderår for enkeltmedlemmer
     * 530kr for familier. OBS: oppgi navn osv til begge familiemedlemmer
     * Redusert kontingent for  trygdede, ungdom tom 27år og studenter:
        225kr enkeltmedlemmer, og 200kr/400kr for (del av) familiemedlemskap.
     * Ungdom tom 27år: første-års medlemskap bare 110kr

(For påmeldinger i november/desember for samme året er det bare half-pris til kontingten). Hvordan bli medlem i ABNF? Letteste måten er å bruke det automatiske skjemaet som finnes nedenfor. Det er også mulig å sende de samme opplysninger i en e-post til oss (abnf@naturist.no). Vi ser fram til å høre fra deg! Du får en velkomstpakke med medlemskort, blader og kontingentgiro i ca. en uke (vanligvis). NB, epostadresse og telefonnr påkrevd.

Gjerne betal kontingenten via Vipps, dvs naturistVipps. Vår Vippsnr er #92312


 

wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf      
wf