Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Inomhusbad i Hörnefors Simhall

Utskriftsvänlig versionUtskriftsvänlig version

Naturistbad i Hörnefors, hösten 2021
Datum: 24 oktober, 21 november och 12 december. Plats: Hörnefors simhall. Tid : 15.00 - 17.00

Naturistbad i Hörnefors badhus

September till April är det för kallt i Stöcksjön, då samlas vi istället en gång i månaden för att njuta av 33-gradigt vatten, bastu och trevlig samvaro inomhus.

Vår huvudaktivitet "vintertid" är månatliga bad i Hörnefors badhus. Hörnefors ligger ca 25 km söder om Umeå, och där träffas vi en söndag i månaden för att bada i 33-gradigt vatten, basta, sola, fika och umgås. Fikakorgen tar vi med oss.

Alla - även icke medlemmar - är välkomna och priset är 60 kr för medlemmar, 100 kr för icke medlemmar. Barn följer med gratis i målsmans sällskap.

Luciafirande med FUN

Vårt sista inomhusbad före jul brukar vara vid Luciatid och då satsar vi lite extra.

Luciabadet förlänger vi till 3 timmar. Föreningen bjuder på fika och tillsammans ordnar vi ett Luciatåg med uppbådande av våra gemensamma konstnärliga resurser.
Priser och i övrigt som våra vanliga bad.

Medlemsfest

När vintermörkret och kylan håller oss som hårdast i sitt grepp är det dags för naturistårets höjdpunkt i Umeå - årets medlemsfest!

I slutet av februari varje år samlas Umenaturisterna tillsammans med tillresta vänner för att tända ett ljus i vintermörkret. Ljuset är årets medlemsfest! Vi var många år på IKSU i Umeå, men har nu prövat Holmsunds badhus, Hörneforsbadet och Vindelns Simhall - var vi än varit har det blivit en lyckad fest. Vi äter tillsammans, umgås, dansar och njuter av det badet har att erbjuda. En unik tillställning som bara bjuds av FUN - föreningen UmeNaturist - vi som har Roligt tillsammans! Välkomna alla naturistvänner från hela landet!
Förhandsanmälan obligatorisk. Detaljer i kalendariet!

Plats

Hörnefors Simhall
Sverige
63° 37' 16.446" N, 19° 54' 28.7964" E
SE

typeOfPlace: