Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Läger på Lyckebo

Utskriftsvänlig versionUtskriftsvänlig version

Lyckebo

 

Lyckebo-lägret är tillsvidare inställt, men vi hoppas kunna återuppta verksamheten igen. I stället badar vi och umgås på vår härliga naturiststrand på Dragonudden vid Stöcksjön! Gå till vår Facebook-sida för Google-karta:  https://www.facebook.com/umenaturist

 

Är du nyfiken på lägret finns information nedan. 

 

Föreningen Umenaturist brukar anordna sommarläger på Lyckebo i Haddingen. Lyckebo är en gammal barnkoloni, med underbart läge vid den klara Tavelsjön 2 mil nordväst om Umeå.I år är lägret dock inställt pga pandemin, men vi hoppas kunna återuppta verksamheten igen. Här nedan är lite allmän information:

Faciliteter:

Vi kan erbjuda plats för husvagnar och tält (inte elplatser, men vi fixar batteriladdning) samt ett 40-tal sängplatser i enkel-, dubbel- och fyrabäddsrum som bokas per bädd. Toaletter och duschar finns i servicebyggnaden ca 100 meter från förläggningsbygggnaderna. Servicehuset är i viss mån anpassat för rörelsehindrade, men anläggningen i övrigt är inte handikappvänlig. Kök och matsal för självhushåll finns, dock ej under mötesdagarna.

Aktiviteter:

Kanoter finns att låna. Bastun nere vid sjön står varm varje kväll, och solnedgången och nätterna vid grillen kommer att ge Er minnen att tänka tillbaka på under den mörka årstiden. Om vädret (mot förmodan) inte skulle vara nådigt, så finns ett brasrum inomhus där vi kan samlas på kvällarna. Förra årets utflykter blev uppskattade, så i år har vi planerat in några nya. 

Sommarfester:

På torsdagen äter vi surströmming! Naturligtvis finns det sill för de som ännu inte fallit för denna norrländska delikatesss. Även taco eller annan barnvänlig mat brukar önskas av de yngsta deltagarna. Vi hjälps åt med förberedelserna och delar på kostnaden. 

Vår vanliga sommarfest!

Sista lördagen på Lyckebo brukar det vara fest. Var och en tar som vanligt med det han eller hon önskar grilla, så samlas vi vid grillen för "sista helgen med gänget". Efteråt försöker vi få fart på musiken, trivs och umgås i sommarnatten.

Priser 2022 (OBS preliminärt, pga pandemin kan vi i skrivande stund inte säja när nästa Naturistläger äger rum)

Logi per natt: 130 kr/person  Barn under 18 år gratis.

30 kronor per dygn tillkommer för de som ej är medlemmar i en INF-ansluten naturistförening. Frivilliga bidrag till hyran välkomna från daggäster.

Bokningar:

Bokningar av logi och mat görs från 1 mars på umenaturist@gmail.com . Betalning sker i förväg till föreningens bankgiro eller Swish, glöm inte ta med kopia på betalningen till incheckningen. 

Spontangäster kan givetvis betala på plats till föreningens bankgiro eller swish. Nytt från förra året är att man kan betala med kort!

Kioskförsäljning av fikabröd under hela lägerveckan.

Plats

Lyckebo
Sverige
63° 59' 15.918" N, 20° 5' 19.4928" E
SE

typeOfPlace: