Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Föreningen Umenaturist (Tillsammans nr 4 2020)

Kära naturistvänner!

Efter en inledningsvis varm och solig sommar har det nu dragit ihop sig till höst. Hösten brukar vara lite av en nystart, en chans att träffa gamla vänner som man inte sett under sommaren. Då läget fortfarande var som det var med smittspridning och avståndsregler ansåg styrelsen att vi tyvärr inte kunde arrangera inomhusbaden i höst. 

Eftersom alla sommarens aktiviteter blivit inställda så har vi inte så mycket att rapportera om. Vi försökte genomföra städdagen i början av juni, men det blåste så starka vindar att högarna vi krattade ihop blåste ut. Kommunen har rensat bort mycket sly längst ut på udden, det blev så öppet och trevligt! Under sommaren har vi även ställt i ordning en beachvolleybollplan på den bortre delen av stranden, satt upp nät och lagt ut bollar. Vi hoppas att det ska bli väl använt kommande somrar!

I januari har vi tänkt försöka starta upp med bad igen, men det har helt och hållet med folkhälsomyndighetens rekommendationer att göra om det blir så.  Vi fortsätter med baden i Hörnefors simhall, datum och tider kommer på hemsidan. 

I januari planerar vi även för en ny utvecklingsdag, ett tillfälle att träffas och diskutera, planera och umgås. Givetvis i en rymlig lokal med stort avstånd mellan borden. Viktigt att komma ihåg att komma bara ifall man känner sig helt frisk!

Som alltid, håll er uppdaterade via hemsidan umenaturist.com eller vår facebooksida!

Kalendarium

17 januari kl 13.00 Utvecklingsdag, lokal delges på hemsidan och på vår Facebook.

Katarina