Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Svanrevet (Tillsammans nr 4 2020)

Välkommen vintervila!

I förra numret av Tillsammans avslutade jag med en förhoppning om en lång och fin höst och det har det sannerligen varit. Här i söder har värmen stannat kvar längre än jag kunde hoppats på och vi har kunnat njuta av många soliga dagar. Vi har haft gäster på campingen ända till slutet av september.

Det var med ganska stor oro vi startade upp campingen i våras, hur skulle det bli denna sommar med tanke på Corona? Vi gjorde vårt bästa och skapade nya förutsättningar för att kunna genomföra en så säker säsong som möjligt och nu när vi tittar tillbaka så känns det som att vi har lyckats ganska bra. Vi hade en bra beläggning under sommaren och träffade många nya och återvändande gäster.

Eftersom läget kring pandemin ändras från dag till dag så gör även våra öppettider på Burlövsbadet det. Under hösten har vi hållit stängt vid några tillfällen, i enlighet med riktlinjer och råd från Folkhälsomyndigheten. Information om detta finns uppdaterad på vår hemsida www.scandinavianaturist.org/Svanrevet.

Efter en lång och skön sommarsäsong är det både vemodigt och lite skönt att packa ihop inför vintern. Husvagnen får vila och det ges tid till annat i vardagen. Denna vintervila gör sen att förväntningarna inför nästa års säsongstart blir desto större. Vi räknar dagarna tills campingen öppnar och vi ska få träda in i den speciella gemenskapen igen som vi har på vår fina camping. Att få träffa våra kära campingvänner, ställa sin plats i ordning och vem vet, kanske har man fått nya säsongare till campingen. Bara vetskapen att dessa kalla månader går fort och att vi snart har en helt ny säsong framför oss, gör att vi kan slappna av och njuta av vintervilan.

Bilden är tagen i somras från vår grillplats, med utsikt över havet mot Köpenhamn.

Med dessa ord vill jag önska er alla en lugn och skön vinter, en god jul och ett gott nytt år!

Katarina Hedberg, sekreterare NF Svanrevet