Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Gränsbygden (Tillsammans nr 4 2020)

Corona och Covid19

Vi har naturligtvis all anledning att rätta verksamheten så att smittspridningen av Corona-viruset minimeras. Det kan innebära att vi måste ställa in verksamhet. Kontroller på vår hemsida så att det inte finns ändringar eller inskränkningar i den verksamhet du är på väg till.
 Känner du det minsta förkylningssymtom eller är ”trött och hängig” bör du inte besöka våra verksamheter. Insjuknar du, eller får något symtom, strax efter du deltagit i någon av våra aktiviteter ber vi att du snarast meddelar oss så att vi kan vidta mått och steg.

Adressen är: gransbygden@naturistforbundet.se eller Tel/sms 070-371 65 66 (Inge)

 

Julfest
Med lite tur kom tidningen ut i tid för att påminna om Julfesten den 12 dec. Vi lovar inget bestämt, men hembakta lussekatter, pepparkakor och lite julgotter kan tänkas. Tomten brukar sticka till oss några paket och ibland händer det att en Lucia också tittar in.
 

Vinteruppehåll i Markaryd

Vi tar en paus över nyårshelgen, så först lördagen den 16 januari är det dags igen för familjenakenbad på Hannabadet i Markaryd. Vi fortsätter att bada på lördagar i jämna veckor fram till den 22 april. Insläpp mellan 17.00 och 17.30 och vi badar fram till kl. 20.00.

 Aufguss är inställt även våren 2021.

 

Nyårsfirande på Pene i Växjö

NFG-Växjö samlas på Pene den 31/12 kl. 13 för att önska varandra ett Gott Nytt År och att äta lite lunch. Så ta med dig något gott att lägga på grillen.

 

Årsmöte

Lördagen den 27 februari har vi årsmöte. Som vanligt träffas vi i KCM´s lokaler kl. 14.30. Kallelse och handlingar skickar vi ut med post i slutet av januari. Liksom alla andra år, serveras det smörgåstårta och lättöl/vatten efter mötet.

 

 

God jul och Gott Nytt År!

Inge