Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Skeppsmyra Norrtälje NF (Tillsammans nr 3 2020)

Det har varit en något annorlunda säsong och det kan vi ”tacka” Corona för. Men med hjälp av datatekniken har vi haft täta styrelsemöten för att kunna ta rätt beslut och för att snabbt kunna uppdatera oss om läget.
Vi började med att öppna för våra medlemmar och den 12 juni slog vi upp portarna och hälsade allmänheten välkommen. Vi har vissa restriktioner om hur många som får vistas samtidigt i våra gemensamma
utrymmen och både fastboende och gäster har varit noga med att följa reglerna. Vi har också utökat städningen och vi har desinfektion utplacerat på toaletter, i duschrum samt i kök. Vi har fått nya medlemmar och även nya säsongscampare. I dagsläget har vi kö till säsongsplatser vilket vi aldrig haft tidigare. Det har kommit fler tältare än vad det brukar göra, många som testar på att campa och även pröva på livet som naturist.
Föreningens årsmöte genomfördes på campingen och på grund av kylan blev det ett kort men effektivt möte. Två nya styrelsemedlemmar valdes in och vi välkomnar dessa samtidigt som vi tackar de avgående för den tid de lagt ner i föreningen.

Midsommarfirandet blev lite annorlunda i år, sillunchen genomförde vi genom att flytta isär bord och de som kunde tog med egna bord och stolar. På kvällen firades det på olika håll på campingen och inte som vi brukar gemensamt i partytältet. Årets festivalvecka har vi valt att genomföra om än i en något nedbantad version. Ett nytt och mycket uppskattat inslag var träningspassen som en av våra säsongscampare höll i. Det var många som hakade på och trots viss träningsvärk hos några deltagare så var passen oerhört välbesökta. Vi hoppas att detta kan bli ett återkommande inslag på vår festivalvecka.Vi har också haft musik-quiz där deltagarnas matematiska kunskaper och musikkännedom sattes på prov. På torsdagen gick vår årliga boule-turnering av stapeln och det bjöds på kaffe med dopp i partytältet. Vi tackar arrangörerna av turneringen som gör ett storartat arbete varje år.

Varje fredag, så även i festivalveckan, har vi livestreamat After Beach med gruppen HAAKS.Fredagen vecka 30 hade vi party med Hällge. Det fanns flera aktiviteter som tipsrunda med frågor om Roslagen samt en turnering i spelet Mölkky. Vi hade en fantastiskt trevlig kväll då t o m vädrets makter var med oss. Terrängkrocket har ju blivit en tradition under vår festivalvecka. Den startade på lördagen då föregående års 2:a och 3:e platsvinnare lade banan. Finalen gick av stapeln på söndagen och till slut hade vi en segrare. Avslappning. Att sitta på klippan i solnedgången och se hela familjen svan glida förbi i vattnet, det är magiskt!
Nu återstår kräftskivan, höstfesten samt höstmöte med städning innan det åter är dags för campingen att inta höst- och vintervila. Alla datum finns på vår hemsida www.snn.se  Vi tror att vi trots Corona kommer att kunna se tillbaks på en fin säsong.
Vid tangentbordet: Rose-Marie Jungmalm