Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Föreningen Umenaturist (Tillsammans nr 2 2020)

Hej!

Sedan förra numret av Tillsammans så har så lite och så mycket hänt. Så lite naturist-aktiviteter, men så stor händelse i landet och världen. Det känns overkligt med hur samhället och vardagen ser ut för många just nu, det hade åtminstone inte jag kunnat föreställa mig vid årets början.

Men för att börja i rätt ordning så har vi haft vår årliga vinterfest. Vi har de senaste åren har vi provat några olika ställen i jakten på något som känns bra för en majoritet. I år var vi på Hotell Pilens Relax, och av feedbacken att döma så var många nöjda med denna lokal. Där fanns dusch, bubbelpool, bastu och relaxhörna. Middagen åt vi i hotellets matsal vägg i vägg med relaxen. Och under kvällen hade vi både lotteri, dans och djupa diskussioner. En i stort sett lyckad kväll!

I mars var det dags för årsmöte, men det ställde vi in på grund av risken för spridning av coronaviruset. Likaså efterföljande bad. Mycket talar för att vi kommer behöva ställa in även bad-tillfället i april.

Vi tänker fortsätta planera för ett genomförande av Lyckebo-lägret, men det är ännu för tidigt att kunna säga något med säkerhet. Som alltid så hittar ni aktuell information på vår hemsida umenaturist.com samt vår facebooksida. Planeringen inför årets korta läger ser ut som följer:

Onsdag 22 juli: Incheckning, föreningen bjuder på middag kl 18, föranmälan!

Torsdag 23 juli: Surströmming. Utflykt till Fällforsens torrfåra vid sämre väder.

Fredag 24 juli: Boule-turnering kl 13. Grillmiddag vid brasan.

Lördag 25 juli: Sillunch vid långbord utomhus kl 13, föreningen sponsrar med ägg

och potatis. Enklare trerätters middag kl 18, föranmälan! 150 kr.

Söndag 26 juli: Inga aktiviteter.

Måndag 27 juli: Städning och utcheckning.

Obligatorisk anmälan till de måltider föreningen ordnar, det vill säga onsdag middag, lördag lunch och middag. Anmälan sker till umenaturist@gmail.com eller till Katarina 070-310 75 00.

Kalendarium

26 april Bad Hörnefors simhall kl. 16-18.30

7 juni Städdag Dragonudden kl. 12-15 med efterföljande bastu från kl 15.

22-27 juli Läger på Lyckebo

Det är inte förrän avsaknaden av sociala kontakter gör sig gällande som man inser vad dessa betyder för en. Styrelsen och jag ser fram emot att kunna träffa alla er härliga medlemmar snart igen!

 

Katarina