Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Vikbolandets NF (Tillsammans nr 2 2020)

2020 blir utmaningens år att driva camping då vi inte vet något om utvecklingen av pandemi och hur det kommer att påverka oss och turismen i Sverige. Vikbolandets naturistförening planerar dock på som vanligt och följer utvecklingen. Du hittar alltid uppdaterad information på vår hemsida www.vnf-campling.se.

 Föreningens årsmöte valde i stora delar en ny styrelse i mars som vi hoppas ska kunna bidra med spännande nytt driv och ett fräscht ledarskap i föreningen. Vi diskuterar just nu ett ökat utbud av stugplatser, wifi, renovering av servicehuset och ett utökat sortiment i vår kiosk. Vad det blir i år beror på tid och finansiering. Men vår ambition är att du ska mötas av något nytt framöver.

 I den gemensamma samlingslokalen finns det planer på enklare aktiviteter under sommaren.

Sedan tidigare har vi en tvårumsstuga och det vi kallar poolstugan som vi hyr ut till den som inte vill bo i tält eller egen husvagn/bil.

 Varje kväll tänder vi bastun och grillen för gemensamma bad och måltider.

 Vi planerar även att utveckla rekreationen på vår camping. Idag finns det ett 1 km spår för nakenpromenader men framöver ska vi också kunna träna styrketräning och box-pass. Sedan tidigare har vi ju redan vårt stora solplank och våra 2 pooler. Vi vill verkligen att det ska finnas något för alla hos oss.

 Vår befintliga lekpark säkras och utvecklas för alla barnfamiljers skull.

 Alla som bor säsong ingår i en arbetsgrupp som jobbar med att ständigt förbättra och utveckla campingen. På motsvarande sätt sköter vi också gemensamt om att ta emot er som gäster genom att vi hjälps åt med att vara campingvärdar.

 Vi öppnar för säsongen på Valborgsmässoafton och har fram till vecka 25 helgöppet för att sedan ha öppet även i veckorna under sommaren.

 Varmt välkommen att sola, bada, träna och trivas hos oss på Vikbolandet naturist och familjecamping hälsar ordförande Frida med styrelse