Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NICS (Tillsammans nr 2 2020)

Inleder årets säsong med en sång, kom till vid en sommarfest på Aplanabbens underbara naturistområde. Skriven av medlem Pelle Karlsson. Melodi: Vår bästa tid är nu.

”VÅR BÄSTA TID ÄR NU

SÅ UNDERBART, ATT VARA HÄR OCH NU

DÅ VI PÅ NABBEN MÖTS

VI TILLSAMMANS BARA VARA HÄR

JUST NU, JUST NU”

 Vi njuter av att dagarna är längre med stigande temperatur, endast iklädd morgonrock och tofflor sitta ute och få lyssna till morgonens konserter som fåglarna ger oss, det är en gåva från ovan…..

 Efter vårt vårröj och lite försköning av området ute som inne, står vårt natursköna friluftsområde i all sin prakt, nu är det bara att hoppas på en skön sommar och se vad den har i sitt bagage. Enligt soltimmar genom åren ligger vi bra till i östra hörnet av Blekinge. Du gäst och medlem är välkommen till oss.

Vårt kalendarium 2020.

april- maj

Campingen håller öppet helger ring innan så värdpar är på plats 070-9143093.

30 maj Aplanabben öppnar för säsongen. Lördagar kl. 12:30 äter de som vill ”sillunch” tillsammans

19 juni Midsommarfirande. Fm gemensamt hjälps vi åt enligt tradition. Em reses midsommarstång föreningen bjuder på tårta kl 15:00.

 20 juni Årsmöte kl 14:00

 1 aug Skaldjursfest

 16 aug Aplanabben stänger för säsong

aug-sep

Campingen håller öppet helger ring innan så värdpar finns på plats 070-9143093.

12-13 sep  Höströj med campingmöte. Föreningen bjuder ärtsoppa med  tillbehör.  

 Vid gemensamma sammankomster, medtag vad du vill äta och dricka, något att äta på, äta med och dricka ur.

 Besök vår hemsida www.aplanabben.se om det är något du funderar på gällande vår naturistcamping eller ring 070-9143093. Till exempel bokning av stugan som är försedd med sex bäddar, även spontana festligheter kan förekomma under säsong.

 

Vid pennan Lisbeth