Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Paradiset (Tillsammans nr 1 2020)

God vår!

 Paradiset Naturistcamping öppnar den 29 april, framåt kvällen.  Grisarna var ner en sväng i höstas och gav oss oanade möjligheter till markförbättring. Med anledning av det ger vi oss 2 arbetshelger i år, dels den 30/4 till 3/5 samt den 8/5 till 10/5.

 Vill du hjälpa till med vårens sysslor, så bjuder vi dig på lunch under lördagen. Dessutom bjuder vi på campingavgiften, under hela vistelsen, så du betalar bara för strömmen, 45: -/dygn. I den mån det finns ledig stuga/husvagn så får du låna den mot en hundring per natt. Dessa bokar du via telefon 0454-77 11 08

 Vill du campa och bara dofta in våren, höra vattenfallet brusa, plocka vitsippor, prova fiskelyckan, ta en bastu så är du hjärtligt välkommen till det. Vi är ju ”öppnade” även om vår välkända ”stillhet och tystnad” är en bit bort.

 Valborg skall vi så klart fira, med sång och brasa. Om det blir brasa ute eller inne får den veta som är där. Som brukligt på våra kalas tar man föring med sig.

 Ambitionerna är inte jättehöga. Vi har på kort tid åstadkommit väldigt mycket. Nu handlar det mer om att underhålla och pynta. De ”stora” ambitionerna i år är att få Blåkulla färdigrenoverad, en altan vid Polaren och vi skall göra ett särskilt rum för campinggästernas mat med kyl och frys.  

 En får se hur det blir med det, men ett som är säkert är att det som blev gjort blev gjort på försommaren. För sommaren skall vara avkoppling och rekreation när man är i Paradiset.

 Med ett undantag, vi skall tillsammans med NF Gränsbygden arrangera dels en utvecklingskonferens och dels ett RM. Detta gör vi 1:a helgen i juli alltså 3 – 5 juli. Här behövs en del flinka fingrar och snabba ben. Som vanligt är alla välkomna att hjälpa till oavsett föreningstillhörighet, detta är ju kärnan i NF Paradisets arbete.

 Vill du vara med i NF Paradiset.
 Enda kravet som vi ställer på våra medlemmar, förutom att de bidrar till campingens skötsel efter förmåga och möjlighet, är att de skall vara organiserade naturister i en naturistförening med anslutning till SNF eller INF.

 Skicka då dina uppgifter till paradiset@naturistforbundet.se

Missa inte våren i Paradiset

Välkomna
Inge