Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Svanrevet (Tillsammans nr 1 2020)

Nu längtar vi efter våren!

 Här i södra Sverige har det inte blivit någon riktig vinter ännu och knoppar börjar dyka upp på äppelträden. Detta gör ju att vi ännu mer längtar efter att säsongen på Solhejdan ska starta, att dagarna ska bli längre och ljusare och att värmen kommer tillbaka. Men innan vi kommer dit så ska vi ha vårt årsmöte för NF Svanrevet.

 Även i år kommer det att hållas på Kockum Fritid i Malmö, lördagen den 14 mars. Vi startar med kaffe och fralla kl. 14:30 och sen drar mötet igång kl. 15:00. För att ha rösträtt på årsmötet ska medlemsavgiften för 2020 vara bokförd på föreningens bankgiro 599–5964, senast torsdagen den 12 mars (det går inte att betala på mötet).

 Solhejdan öppnas för säsongscampare den 1 april och för gäster den 24 april. Mer information om sommarens aktiviteter finns att läsa i vår aktivitetsplan på vår hemsida. Som vanligt är den fullspäckad med roliga tillställningar som t.ex. vattenfest, grillfest och bouleturnering. Läs gärna och börja planera er sommarsemester redan nu och boka er plats, vissa helger fylls på snabbt och vill ni boka en stuga gäller det att vara ute i god tid.

 Våra söndagar på Burlövsbadet fortsätter under våren. Mer information om datum och tider finns på vår hemsida www.scandinavianaturist.org/Svanrevet.

 Som avslutning vill jag önska er alla hjärtligt välkomna på vårt årsmöte och välkomna till Solhejdan i sommar!

Katarina Hedberg,  sekreterare NF Svanrevet.