Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Bergslagens Solsport (Tillsammans nr 1 2020)

NBS årsmöte 2020

Den 28 mars har NBS årsmöte på Åkerby Herrgård, som ligger strax norr om Nora. Årsmötet börjar kl 13.00 men innan mötet, kl 12.00, bjuds NBS medlemmar på lunch.

Handlingarna finns tillgängliga på webben och publiceras efterhand som de är färdiga. Alla medlemmar hälsas hjärtligt välkomna!

Vårstädning och vårmöte

Våren är på väg och i början av maj är det dags för oss att göra iordning för sommarens sol och bad. Först är det samling på Gustavsbergs camping, då vi fördelar uppgifter för att städa såväl utomhus som inomhus. Efter fullgjort arbete bjuder föreningen på fika.

 Därefter är det vårmöte för medlemmar i NBS på terrassen. Aktivitetsplan och övriga bestyr under sommaren fastställs definitivt, kom gärna med förslag om aktiviteter. Mer om detta kan du läsa om senare på vår webbsida, där vi också redovisar sommarens program. Bra att veta om man vill se om något är på gång.

 Eftersom datum för vårstädning och vårmöte inte är fastställt ännu kan inget datum eller tid anges. NBS medlemmar kan, efter årsmötet, läsa om det i medlemsbladet Bergslagsaktuellt.

 Varmt välkomna att hjälpa till och njuta av gemenskapen! Brukar alltid vara fantastiskt trevligt!

Gustavsbergs camping

Som du vet får du som är medlem i någon naturistförening, ansluten till INF/SNF, rabatt på våra campingpriser.

Inomhusbad

Sista baddagen våren 2020 är 4 april. Badtiden är 17.00 – 19.00. Insläpp är 16.45 – 17.00.

 Samma pris som tidigare, d v s 50 kronor för vuxen, 20 kronor för barn (under 6 år gratis) och 30 kronor för pensionär. Ta med egen fikakorg. Efter badet hjälper de som badat till med grovstädning. Välkomna till naturistbad i Nora simhall!

Boka plats på webben

Möjlighet att enkelt boka campingplats, stuga eller rum på webben finns. Gå bara in på www.gustavsbergscamping.se och klicka dig fram till Priser och bokning. Utnyttja gärna denna tjänst inför den kommande semestern. Du kan förstås även ringa till receptionen och boka plats. Telefonnumret dit är 073-642 52 82. Kom ihåg att vara ute i god tid, särskilt om du tänker boka till midsommar eller Vänskapsveckan. Vänskapsveckan infaller alltid vecka 28.

Varmt välkommen till oss på Gustavsbergs camping i sommar!

Gunilla Thorild Wall

För Naturistföreningen Bergslagens Solsport