Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Paradiset (Tillsammans nr 2 2019)

Välkomna till Paradiset

Nu står campingen i full blom och sommarsäsongen har dragit igång på allvar, hoppas jag. Inget nytt under solen, sägs det, men under snön. När snön drar sig undan bjuds varje år något nytt att uppmärksamma. Detta år var det vattenfallen och bäckens forsar som imponerade. Lite trist är det att såväl fallen som bäcken snabb lugnar ner sig efter snösmältningen och vårregnen. Men det får vi ta, det är ju solen som räknas på sommaren.

WI-FI

Det kostar inget extra, men lite hackigt är det. Fiberkabeln den är beställd men det lär dröja tills efter sommaren innan det blir av att gräva sig fram till oss. Men nästa år blir det fart på nätet och som grädde på moset får vi då också kabel-tv. Det trodde vi i april förra året och det tror vi även i april detta år. Men vi håller tummarna, kanske det blir verklighet under denna  säsongen.

Campingavgift 190:-/dygn

Vi behåller samma pris som tidigare, dygnsavgiften är 190 kr. och el-avgiften 40 kr./dygn. Rabatterna till medlemmar i föreningar anslutna till SNF eller INF behåller vi så klart.

Fånga en gös

Ta den med ro, för motorer får vi inte ha på sjön. Inte ens en liten el-snurra kunde accepteras. Fisk är det gott om. Vill du fiska från båt eller med kastspö skall du köpa ett fiskekort, det kostar 50 kr./dag eller 100 kr. för en vecka. Meta får du göra gratis och det är också ok att meta från bryggan så länge det inte stör badande.

Kalas

Midsommar firar vi naturligtvis på midsommarafton den 21 juni och kräftor äter vi den 11 augusti. Kräftkalaset föregås av en turnering i Kubb. Dessa båda kalas gör vi tillsammans med NF Gränsbygden.

NF Paradiset har sitt årsmöte på midsommardagen, som gäst är du välkommen att lyssna av det och få dig en ”korv med bröd” som tack för visat intresse.

Vill du vara med i NF Paradiset?

Enda kravet som vi ställer på våra medlemmar, förutom att de bidrar till campingens skötsel efter sin förmåga och möjlighet, är att de skall vara organiserade naturister i en naturistförening ansluten till SNF eller INF.

Skicka då dina uppgifter till paradiset@naturistforbundet.se

Välkomna

Inge