Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Svanrevet (Tillsammans nr 2 2019)

 

Snart kommer sommaren!

I skrivande stund har vi fortfarande några veckor kvar innan campingen öppnar för säsongsgäster men när ni läser detta har förhoppningsvis våren kommit långt och solen skiner varmt. Efter långa mörka månader börjar det nu klia ordentligt av längtan till vår fina camping. Den 16 mars hade föreningen årsmöte i Malmö och det blev ett kärt återseende av campingvänner. Där hade vi avtackning för Kerstin Sjölin, Leif Mårtensson och Kerstin Dahlblom som valt att avsluta sina uppdrag i styrelsen. Blommor och presenter delades ut och ordförande tackade dem för väl utfört arbete. Nyval och omval genomfördes och protokoll från årsmötet finns att läsa på vår hemsida.

Under vintern har vi passat på att få hjälp av ett företag med arborister för att klippa ner alla träd på campingen så underhållet blir lättare och vi kan njuta av mer sol. Vi har även påbörjat grunden till det nya Hejdebo som kommer att rymma bland annat kök för tältare. Det kommer att pågå flera projekt under våren och sommaren för att förnya och förbättra vår camping. Planering av sommarens aktiviteter är i full gång och för den som redan kikat på vår aktivitetskalender kan ni se en nyhet, på kvällen vid vattenfesten kommer vi att ha tema/maskerad i stora festtältet. Vilket tema det blir är i skrivande stund inte beslutat, så håll utkik på vår hemsida.

Information om familje-nakenbad på Burlövsbadet under våren finns på vår hemsida. Håll koll på Portalen, www.svanrevet.se för information om tider och eventuella ändringar.

Med dessa ord vill jag önska alla välkomna till vår underbara camping vid havet i Skanör!

Katarina Hedberg, sekreterare.