Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Snapphanen (Tillsammans nr 2 2019)

Hej

Så var det åter dags att skriva till Tillsammans jag fattar inte var tiden tar vägen men det innebär ju att nu är det snart vår och campingsäsongen drar igång. Tranorna är på plats och vi har sett både sädesärlan och citronfjärilar så nog är våren kommen.

Förra veckan var det några av långliggarna som var och satte upp väv och målade i Dackebo blir så otroligt fint vi har också varit och beställt golv så det kommer att läggas in någon av de närmaste helgerna. Det som fattas nu är de ljudabsorberande skivorna i taket men de kommer förhoppningsvis dit inom det snaraste.

Här har det regnat otroligt mycket som ni kan se på bilderna jag skickar med på båtbryggan och badstenen. De med lågt vatten är tagna 9 oktober och med mycket vatten 19 mars. Det är en otrolig skillnad vid olika tidpunkter.

Nu ser vi framemot Påsk som ju är sen i år så vi hoppas på fint väder och många gäster, helgen efter har vi städhelg och därefter blir det ju Valborg och 1:a maj då det blir bål som vanligt uppe på ängen vid gården om det inte är eldningsförbud för då blir det en minibrasa vid campingens grill.

Årsmötet hålls den 25 maj istället för pingstafton, som vi brukar, då kommer vi att beställa mat. Nu är det bestämt att det kommer att bli grisfest som tema vid sommarfesten på mångas begäran. Håll koll på hemsidan och passa på att anmäler er om ni vill komma. Sommarfesten går av stapeln 20 juli.

Nu hoppas vi på en fin sommar men inte lika torr som förra. Vi kan väl göra en önskelista och begära regn på nätterna och fint på dagarna. Vi hälsar alla välkomna både nya och gamla gäster till vår pärla Störsavången.

Vid pennan

Lena-Kajsa