Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

NF Bergslagens Solsport (Tillsammans nr 2 2019)

Ny säsong 2019 i startgroparna

När vi skriver detta är vi i slutet på mars och det är snart dags att starta upp säsong 2019 på Gustavsbergs naturistcamping, där vår föreningslokal ligger med en vacker utsikt över Norasjön.

Snart är vi redo att ta emot våra naturistcampare och badgäster både på Gustavsberg och Trumön. Vi har ett fint nakenbad för dagbadare dit ni alla är hjärtligt välkomna. Vi ser fram emot repris av förra sommarens värme så vi kan kasta kläderna och sen hoppas på att vi slipper ta på dem igen förrän till hösten. Det är väl alla naturisters dröm.

Årsmötet

Årsmötet avhölls den 30 mars och var även i år förlagt till Åkerby Herrgård och medlemmarna bjöds som vanligt på lunchbuffé. Många medlemmar hade hörsammat kallelsen och mötte upp.

Siv Johansson omvaldes som föreningens kassör på 2 år.

Gro Mette Wang (nyval) och Anna Rickheden (nyval) valdes som ledamöter på 2 år.

Revisorer blev Maria Wilhelmsson (nyval), Katarina Bäverstrand (nyval) och suppleant Roland Ekbäck (omval)

Till valberedningen valdes följande: Susann Kumm (sammankallande), Ann Floderer och

Ann-Helen Haugsdal Opheim

Vi hälsar våra nya styrelsemedlemmar välkomna.

Medlemsavgiften i Naturistföreningen Bergslagens Solsport betalar man själv in via bankgiro 5670-4455 och märk betalningen med namn. Föreningen skickar inte ut inbetalningskort.

Kallelse till vårmöte

Medlemmarna i Naturistföreningen Bergslagens Solsport kallas härmed till medlemsmöte lördagen den 4 maj 2019 kl. 13.00 på Gustavsbergs camping i Nora. Vårmötets huvudsakliga uppgift är att godkänna den nya styrelsens inriktning, fördelning av uppgifter på campingen och verksamheten i övrigt. Föreningen bjuder på fika i anslutning till mötet kl. 12.30

Glöm inte att boka plats om ni tänker övernatta, såvida ni inte har säsongsplats förstås. Kom och gör din röst hörd, det finns en uppgift för alla som vill.

Varmt välkomna att hjälpa till och njuta av gemenskapen tillsammans!

Säsongen 2019 på Gustavsbergs camping:

Program 2019

4 Maj Vårstädning på Gustavsberg och Vårmöte i NBS

Vårstädning på Trumön, datum inte fastställt ännu.

21 juni Traditionellt midsommarfirande.

9-12 juli Vänskapsdagar

20 juli Campingmöte

17 augusti Kräftskiva

31 augusti Surströmmingsskiva

14 september Höststädning på Gustavsberg och Höstmöte i NBS

Med reservation för eventuella ändringar, håll dig uppdaterad på webben och anslagstavlor på campingen.

Har ni inte varit och besökt oss innan så passa på i sommar. Medlemmar i NBS och INF får rabatter på våra ordinarie camping- och rumspriser mot uppvisande av INF-pass. Boka plats redan nu om du tänker besöka oss, speciellt om du tänker komma under de större aktiviteterna ovan. Risken är stor att det är fullbelagt just de veckorna. Boka på reception@gustavsbergscamping.se eller ring campingtelefonen 073-642 52 82

Väl mött i sommar.

För Naturistföreningen Bergslagens Solsport

Susann Kumm